F/P protein tozu önerisi

Hayırlı olsun bende Hardline şans vermek istiyorumda iyi mi bilemedim çevremde eski formu yok vs diyenler kafamı karıştırdı supplementlerde iyide Hardline'da fena değil gibi

Hocam diğerleride çok iyi değil ben baktım bunun yıldızı yüksekti aromasız olanından aldım şimdi bitti o 2-3günlük toz kaldı

Trendyol hocam 4.3 yorumlarda partikül vs çıktığını söylediler
2saat önce Hardline bana böyle bir indirim yaptı neden yaptıysa artık
Şu anlık Hardline alacağım fakat ileride fikrim değişebilir
Trendyol yorumu partikül falan baya mantıksız kriterler hocam. Partikülün ne olduğu hakkında bir fikrim bile yok ilk kez duyuyorum.
Wpc70 80 karışımı içerik var ve 70 çoğunlukta. Fiyatta buna uygun bir fiyat. Zaten reklam bütçesi ayırmadığı için firma biraz daha uyguna verebiliyor.

Trendyol yorumu partikül falan bayağı mantıksız kriterler hocam. Partikülün ne olduğu hakkında bir fikrim bile yok ilk kez duyuyorum.
WPC70 80 karışımı içerik var ve 70 çoğunlukta. Fiyatta buna uygun bir fiyat. Zaten reklam bütçesi ayırmadığı için firma biraz daha uyguna verebiliyor.

Hocam alakasız şeyler cisimler çıkmış yani filtrelemeden dolayı
Fiyat düşünce kalite de azalıyor böyle olunca

Hardline veya HIQ almanızı öneririm. HIQ biraz pahalıdır ama kalitelidir Hardline az da olsa bütçe dostudur ve yine kalitelidir kendim de uzun dönem kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı