F/P sistem parçası önerisi

Bütçe
10k yada 15k

TheEmos

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekran kartı olarak RX 6600 almaya karar verdim ve onu besleyecek bir 650W Power alacaktım. Fakat daha sonra şunu fark ettim, işlemci olarak i3 3220'ye sahip olduğum için çok fazla darboğaz yapacaktı. İşlemci değişsem anakartta değişmem gerekecek ve bu da daha fazla masraf demek. Ekran kartı hariç diğer parçalarda hem fazla masrafa girmeden çok bir para harcamadan, hem de gayet iyi bir performansa sahip (kısaca F/P) ürünler biliyorsanız forumda desteğe açığım.

Kısaca fazla pahalı olmayan PSU, işlemci, anakart lazım.

Bütçeye ekran kartı da dahil bu arada!

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU

Anakart

PSU

GPU

CPU soğutucu

Hepsi 15k tutuyor.

GPU
Üzerine biraz daha eklenip Pulse alınmasını öneririm kartın.

Üzerine biraz daha eklenip Pulse alınmasını öneririm kartın.

Arkadaşlar paramı aslında ekran kartına ayırmıştım Gigabyte ya da Sapphire almayı düşünüyorum zaten güncel olarak 8 9 arası kalanına da anakart, CPU ve Power lazım. Power 650 watt 80+ lazım bu arada.

ekran kartını alsam anakart olarak gigaByte B550M DS3h rev 4 5600 alsam ucundan bir para ile kurtarsa powerda rush falan dandik ama sağlam olsa bilmiyorum napsam

Power 650 watt 80+ lazım bu arada.
Adamakıllı bir 450W bile yeterli 6600 için.

PSU dahil yukarıda atılan parçalar güzel, anakart olarak bu daha iyi olur sadece.

Adamakıllı bir 450W bile yeterli 6600 için.

PSU dahil yukarıda atılan parçalar güzel, anakart olarak bu daha iyi olur sadece.

Şöyle daha bilindik bir marka yok mudur güvenilir yani F/P falan da o kadar düşmeye gerek bence hah :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı