Hayır söylemek istediğim şey bu değil. Başlığı yanlış yazdığım için yanlış anlamışsın benim hatam. Demek istediğim şey bu iki sistemden fiyatına göre hangisi daha avanajlı.
Fiyat performans olarak ilk sistem daha iyi fakat 5800 TL gibi bir bütçeniz varsa daha iyi sistemler alabilirsiniz.
İlk sistem Donanım Arşivi'nin sistemi, biliyorum. Alacaksanız kasayı Corsair Spec Delta öneririm.
Fiyat performans olarak ilk sistem daha iyi fakat 5800 TL gibi bir bütçeniz varsa daha iyi sistemler alabilirsiniz.
İlk sistem Donanım Arşivi'nin sistemi, biliyorum. Alacaksanız kasayı Corsair Spec Delta öneririm.
Tavsiye için teşekkürler. Peki fiyatı göz önünde bulundurmasak bu iki sistem arasında ne gibi farklar var çünkü eğer çok bariz farklar varsa 5800 TL olan sistemi tercih etmek daha mantıklı diye düşünüyorum.
Neden? 5800 TL olan sistem oyunlarda daha iyi FPS verir diye düşünüyorum. Tabii arada fiyata rağmen çok fazla fark yoksa tabii 4000 TL olanı tercih etmek daha mantıklı.
Neden? 5800 TL olan sistem oyunlarda daha iyi FPS verir diye düşünüyorum. Tabii arada fiyata rağmen çok fazla fark yoksa tabii 4000 TL olanı tercih etmek daha mantıklı.
Bak sana anlatmak istediğim o fiyata 2060'lı sistem bile toplarsın eğer montajdan korkuyorsan ille bilen bir arkadaşın veya babanın bir tanıdığı vardır.