F/P SSD önerisi

Myhtical

Centipat
Daha fazla  
Önerdiğiniz F/P bir SSD varsa söyleyebilir misiniz? 500GB civarı bir şey düşünüyorum. Ama 120, 250, 480 (ya da 500) son olarak 1TB önerirseniz. Benim dışımdakilerde faydalanır. Teşekkürler tekrardan. İyi günler dilerim.

Önerdiğiniz F/P bir SSD varsa söyleyebilir misiniz? 500GB civarı bir şey düşünüyorum. Ama 120, 250, 480 (ya da 500) son olarak 1TB önerirseniz. Benim dışımdakilerde faydalanır. Teşekkürler tekrardan. İyi günler dilerim.

Bütçe dostu olması önemli. Fazla pahalı bir şey bakmıyorum. Verebileceğim Max 1K olur herhalde.

SSD önemli parça. 3 bin TL civarı ayırmanı öneririm. Eğer yapabilirsen Kingston Renegade 1TB al kesinlikle harika bir fiyat performans SSD'si.

Reis bu SSD'nin okuma yazma hızı nenemden yavaş ya. Bu bütçeye daha iyileri yok mu ki?

Biraz zorlayıp Fury Renegade alabilirsin.

Hocam max 1.000 TL çıkabilirim diyor. Ona göre yorum yapsan? Önerdiğin güzel ama istediği bütçeyi aşıyor. İyi Sosyaller.

SSD önemli parça. 3 bin TL civarı ayırmanı öneririm. Eğer yapabilirsen Kingston Renegade 1TB al kesinlikle harika bir fiyat performans SSD'si.

Reis bu SSD'nin okuma yazma hızı nenemden yavaş ya. Bu bütçeye daha iyileri yok mu ki?

Hızı nenenizden yavaş fakat 1K bütçeye babanız gibi hızlıdır.

Bu arada asla yanlış anlamayın yaş olarak söyledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı