F/P telefon önerisi

Bütçe
20000
Hocam ben bizzat kullanıcısı olarak sosyal medya kullanımında 1 günü çıkarabiliyorum ama eğer oyun oynarsam bitibeliyor şarjı ama telefon çok hızlı şarj oluyor.
Hocam kamerası nasıl acaba? Geceleri düşük ışıkta iyi çekiyor mu? İnstagramda story filan atarken kalite birde düşüyor mu?

Esenlikler arkadaşlar.

Bütçeme uygun (20k) en mantıklı cihazı arıyorum sizler için listeledim sizce hangisini almalıyım önerilere açığım.

- Nothing Phone 1 (9.7k)
- Pixel 7 8/128 (kayıt ücreti dahil yaklaşık 18k)
-POCO F5 Pro (şu an 19 civarı satılıyor)
-S21 FE 8/256 (16k)
- Realme GT2 Pro 8/128 (15.5k)

Telefon kullanımım genelde dizi/film, sosyal medya ve fotoğraf üzerine çok fazla oyun oynamam gün içinde şarj sorunu çekmek istemem alacağım cihazda.

Bütçeyi arttırıp S23 almanı tavsiye ederim.

Hocam kamerası nasıl acaba? Geceleri düşük ışıkta iyi çekiyor mu? Instagram'da story filan atarken kalite bir de düşüyor mu?

Hocam kamerası gerçekten çok iyi geceleri düşük ışıkta iyi performans çıkarıyor ama bazen kötü sonuçlarda ortaya çıkabiliyor. Instagram konusundada kalite düşürüyor ama çok degil eğer uygulama üzerinden data saveri kaparsanız kalite neredeyse düşmüyor. Video konusunda gerçekten çok başarılı ama videolar 8K24FPS olduğundan dolayı çok yer kaplıyor eğer fazla fotoğraf ve video çekiyorsanız kesinlikle 256 GB almalısınız bence telefonun en büyük 2 eksisi SD kart girişi olmayışı ve bataryasınn işlemcisine göre küçük olmasıdır.

Esenlikler arkadaşlar.

Bütçeme uygun (20k) en mantıklı cihazı arıyorum sizler için listeledim sizce hangisini almalıyım önerilere açığım.

- Nothing Phone 1 (9.7k)
- Pixel 7 8/128 (kayıt ücreti dahil yaklaşık 18k)
-POCO F5 Pro (şu an 19 civarı satılıyor)
-S21 FE 8/256 (16k)
- Realme GT2 Pro 8/128 (15.5k)

Telefon kullanımım genelde dizi/film, sosyal medya ve fotoğraf üzerine çok fazla oyun oynamam gün içinde şarj sorunu çekmek istemem alacağım cihazda.

Samsung'un S serisi (hele hele bu son modelleri.) Şarj konusunda biraz sıkıntılı modeller, S22 veya S23 alabilirsiniz, eğer şarj sizin için çok önemliyse 2. El iPhone 12'lere bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı