F/P telefon önerisi

emreayd

Centipat
Katılım
19 Kasım 2019
Mesajlar
162
Çözümler
2
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Hayırlı akşamlar.

2.500₺-3.000₺ arasında F/P telefon önerirseniz sevinirim.

Gunluk hayatta kullanacağım. Oyundan ziyade sosyal medya ağırlıklı kullanırım telefonu. Parmak izi ekrana gömülü telefon önerirsenız cok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung note 8 telefonum çalındıktan sonra Samsung a50 aldım.Gayet memnunum günlük işlerde beni gayet idare ediyor.Ekranı da güncel amiral gemileri gibi 6 küsur inç bir ekranı var.Öneririm.
 
Samsung Note 8 telefonum çalındıktan sonra Samsung A50 aldım. Gayet memnunum günlük işlerde beni gayet idare ediyor. Ekranı da güncel amiral gemileri gibi 6 küsur inç bir ekranı var. Öneririm.

A70'i inceledim bugun. Vatan'da 2.600₺, peki aralarındaki fark nedir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
A70i inceledim bugun. Vatanda 2.600₺ peki aralarındaki fark nedir
a70 in oyunlarda uyumluluk sorunu olduğunu okudum, tam ekran falan olmuyormuş pubg gibi oyunlarda.Onun dışında a50 sar değeri bakımından inanılmaz düşük bir telefon 0.27 , a70 ise 0.97 bu şu demek telefonla ne kadar süre konuşursan ne kadar baş ağrısı veya radyasyon yayılımı yapar.Aralarındaki farkı geçin bence a50 daha başarılı.Gönül rahatlığıyla öneririm.A51 çıkmış onunda 0.35 baya düşük ancak kronik sorunları gündeme gelmeye başlamış sanırım.Genede kafaya takılcak problemler olduğunu düşünmüyorum tabii ki.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı