F/P termos önerisi

Bi boyut isteğin varmı? Mililitre olarak?

Hocam şunun aynısını A101 den aldım geçen sene 300 TL'ye hala kullanıyorum. Yakın zamanda yine gördüm A101'lerde şu an 400 TL. Benim işimi görüyor ama ciddi bir problemi var. İçine sıcak bir içecek koyup bir süre taşıdıktan sonra kapağı atıyor kendi kendine. İçinde buhar biriktiği için mi yoksa sıcağın etkisiyle genleştiği için mi bilmiyorum ama bir termos için kabul edilemez. Ben daha çok okulda yanımda soğuk su taşımak için kullanıyorum ondan sorun yaşamıyorum.

Konudan bağımsız @JackCooper hocam profilinizdeki arka plan çok hoşuma gitti. Titanfall oynamış ve sevmiş birine denk gelmek ne güzel :D

@Apandisitt bende mutlu oldum TF2 oynayan birini görünce bu forumda :))

Arkadaşlar şöyle 500 liraya aşmayacak F/P termos önerir misiniz?
Karaca termosları bi göz at cevap vermedin ama boyut olarak 350-400 ml oluyorlar.

Bence gereksiz. Zaten bütçeniz kısıtlı. Aynı parayla bu özelliğe sahip bir termos alarak termosun kalitesinden ödün vermeyin. Böyle bir durumda sıcaklığın birer birer düşüşünü görmek canınızı sıkacaktır.

Hocam cevap veremedim konu limitim dolmuştu bu bazı markaların mesela kiwinin ısı göstergeli termosları var onun hakkında ne düşünüyorsunuz.
Hocam hiç gerek yok ne olduğu belli olmayan tuhaf termoslardan almayı. Karaca gibi bi markadan alın en azından ne yapıp ne ettiği belli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı