Termos önerisi

Maddi kaygınız yoksa stanley alın, uzun yıllar rahat edersiniz. Kılavuzdaki kullanma talimatlarına uyduğunuz sürece bir sorun çıkarmaz. Sıcak içecekleri depolamadan önce termosun içerisine sıcak su koyarak 2-3 dakika bekletirseniz firmanın verdiği zaman değerlerini yakalayabilirsiniz. Buzlu içecekler için 5 gün deniyor. Ben hiçbir termosta 5 gün denemedim ama buzlu içecekler genelde çok çok uzun süreler aynı kalıyor. Yani verilen değer mantıklı olabilir. Nereden aldığınızın çok bir önemi yok. Yeter ki, belgeleri geçerli olsun garanti konusunda sıkıntı çıkmasın. Bu termosun günlük kullanımdaki tek sıkıntısı tek elle kullanımı yok. Mesela sabah arabadayım, trafik yavaş akıyor ara sıra termostan kahve yudumlayayım derseniz yok illa bir bardağa koymak gerekiyor. Veya hareket halindeyken kullanmayı düşünüyorsanız sıkıntı olabilir. Tam olarak kullanım amacınızı belirleyip seçiminizi yapın.

Bardak vs getirip koyarım sıkıntı yok bir de bu yaz ayında soğuk su koyarım içine tutar az çok tutamaçlı olanı aldım hayırlısı haftaya gelecekmiş Trendyol Express :DDD

Merhaba, güzel bir termos istiyorum ve Stanley tavisiyeleri aldım fakat en iyisi Stanley mi? ömür boyu garanti vs bir şeyler yazıyordu kendisi sızdırırsa üretim hatası olursa vs karşılıyor kendisi bu hoşuma gitti ve fotoğraflarında 5 gün yazıyordu sıcak ve soğuk için bu 1 litrelik termosundaydı.
Thermos markasına da bakabilirsiniz, Stanley ile aynı kalitedeler. Zaten piyasada ikisnden başka marka bulmak da zor.

Fiyat performan ürünü arıyorsanız Aladdin'e bakabilirsiniz. Ben kullanıyorum, sadece bir süre sonra yıkanmaktan rengi aşındı.

Fiyatına göre pahalı bence.
930TL'ye stanley 1litre var bu 35CL az bayağı.
Arabanın bardaklığına koyuyorum, 1 litreliklerin hiç biri sığmıyor.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı