F/P VDS önerisi

KINSEI

Kilopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Selam, şu an iki adet VDS var biri.
Keyubu'dan.
4 Çekirdek Xeon E5 2699 v4 - E5 2680 v4 - E5 2689 v42 GB.
DDR4 RAM
30 GBNVMe SSD1 GBitİnternet Hattı83TL
Ve.
Oceanbilişim'den.
2X E5 2697V2 CPU.
2 GB RAM.
25 GB SSD.
1 gbit hat (paylaşımlı)
Sunucu yönetim paneli.
55.00₺/aylık

Bu iki sunucuyu kullanıyorum ve yazılım çalıştırıyorum CMD üzerinden 3-4 tane CMD açtığımda işlemci kullanımları %85-90 oluyor.
Oceanbilişimden aldığım VDS her gün kapanıyor ve tekrar açtırmaya çalışıyorum destek talebinden. Panellerinde aç kapa gibi özellikler yok.
Keyubu kapanmıyor, panelinde de aç kapa format at işletim sistemi değiştir gibi ek özellikler var.

Oceanbilişimin kapanma sorunu olmasa aslında onda paket yükselteceğim ama maalesef kapanma gibi sorunlar olabiliyor.
Keyubu'nun üst paketlerine geçmeyi düşünüyorum ama daha uygun yollu ve sorunsuz VDS önerisi varsa alabilirim. 7/24 işlem yapacak sunucular.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 aydır Keyubu Xeon işlemcili kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.

Fiyatlar uygun, benim aktif kullandığım firmada başlangıç paketi: 2 core Xeon E5-2699 v4, 2 GBDDR4, 35 GBSSD, günlük yedekleme, 2tb trafik 100 Mbps, sunucu yönetim paneli; 250₺

Bu VDS'ler Chrome üzerine python scripti açacak kadar sağlam mı arkadaşlar?
Python scripti çalıştırıyorum 7/24 3 tane açabiliyorum rahatça. 6-7 tane açmam gerektiği için mecbur yükselteceğim paketimi.

2 aydır Keyubu Xeon işlemcili kullanıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Yüksek ihtimal keyubunun üst paketine geçeceğim.

Fiyatlar uygun, benim aktif kullandığım firmada başlangıç paketi: 2 core Xeon E5-2699 v4, 2 GBDDR4, 35 GBSSD, günlük yedekleme, 2tb trafik 100 Mbps, sunucu yönetim paneli; 250₺
Bana göre pahalı, peki bu fiyat farkının sebebi nedir? Marka mı yoksa donanım mı?

Bana göre pahalı, peki bu fiyat farkının sebebi nedir? Marka mı yoksa donanım mı?
Ben stabilliğe ve anlık teknik desteğe okadar para veriyorum açıkcası çünkü çok firma denedim. Bende 3 dakikalık bir kesinti vdsnin aylık ödemesi kadar zarar ettiriyor zaten.

3 adet en yüksek paket vds aldım buradan. Birinin yıllık ödemesi ek ip adresleri ile birlikte; 12.500₺. İçinde 80 adet web sitesi barınıyor uptime oranı %100. 2021'den beri kullanıyorum.

Diğer ikiside aynı paket ek ip adresleri yok yıllık ödemeleri 7500₺ + 7500₺ içlerinde birer tane web site barınıyor.

Özellikleri, 8 Core Xeon E5-2699 v4 CPU, 10 GB Ram, 100 GB SSD Disk Alanı günlük yedekleme v.s v.s.

Ben Python ile Java çalışıyorum Keyubu Xeon 7GB paketi kullanıyorum bana yetiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı