F/P ve FPS için klavye önerisi

RGB, optik switch, 0.2 ms tepki süresi, suya ve toza dayanıklı, fiziksel olarak da epey dayanıklı, bilek desteği hafızalı köpükten ve mıknatıslı. Bir tek çay servisi yapamıyor yani tavsiye ederim.
Switch markası cherry mi?
1 tane fiyat performans, 1 tanede FPS için en iyi klavyesini almak istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Bir şey soracağım Redragon K617 klavye alıp Switch'lerini Cherry ile değiştirmek mantıklı olur mu acaba?
F/P olan için bunu önerebilirim.

Bütçe sınırı olmayan içinse hazır indirimdeyken bunu kaçırma derim. Çok sağlam klavyedir.

Redragon'un Switch'i nedir acaba?

Son düzenleme:
Benim için, yani benim bütçem için bir klavyeye 800 üstü vermek akıl kârı değil, her ne kadar 1 defa alıyor olsak da.
Herkes kendisine göre bakarsa işin içinden çıkamayız. Bana göre kulaklık standı gereksiz. :D O şekilde istekte bulunmuş. Ona göre yorum yapmışlar. Saygı duymak lazım.

Bir şey soracağım Redragon K617 klavye alıp Switch'lerini Cherry ile değiştirmek mantıklı olur mu acaba?

Redragon'un Switch'i nedir acaba?
İtopyada Sabah 9'a kadar K70 indirime girmiş. Bakabilirsin.

Herkes kendisine göre bakarsa işin içinden çıkamayız. Bana göre kulaklık standı gereksiz. :D o şekilde istekte bulunmuş. Ona göre yorum yapmışlar. Saygı duymak lazım.

Bir tek çay getirmiyor dedi ben ona takıldım. 1700e çay getirmesi lazım :D

RGB, optik switch, 0.2 ms tepki süresi, suya ve toza dayanıklı, fiziksel olarak da epey dayanıklı, bilek desteği hafızalı köpükten ve mıknatıslı. Bir tek çay servisi yapamıyor yani tavsiye ederim.

Fiyatını hak etmiyor. Daha 1-2 ay önce 1000 Tl'ye aldım. 1000'i hak eder ama 1700'ü asla.

LK switch. Cherry'den daha uzun ömürlü ve daha iyi tepkime süresine sahip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı