F/P Wear OS saat önerisi

Daha fazla  
Watch GT 3 kullanıyordum ve sıkıldım. Watch 7 şimdi ucuzlamış ama Watch 6 classic ile kafam karıştı. Donanım ve oyun amacıyla veya YT TikTok için.

Son düzenleme:
Watch GT 3 kullanıyordum ve sıkıldım. Watch 7 şimdi ucuzlamış ama Watch 6 classic ile kafam karıştı. Donanım ve oyun amacıyla kullanacağım saati.
İki Modelde Neredeyse Aynılar.

Pil, Parlaklık,Yazılım,Vb.

Kişisel tercihine Kalmış, Eğer ki Classic tarzı Hareketli Bezel'i seviyorsan Watch 6 Classic alabilirsin Ama Bu tarzı sevmiyorsan ise Watch 7 ideal Olacaktır.

İşlemci Ve sensör farkı olsa da, Sadece Biraz daha Gelişmiş Sensöre geçildi Bu sene, Yazılım İle diğer tüm özellikler Watch 4 serisine kadar gelecek.

Bu arada aklında bulunsun WearOS saatler pilleri 1 gün görüyor görmüyor sadece saate baksan 1 hafta anca pil sorun değilse dediğim gibi.

İki modelde neredeyse aynılar.

Pil, parlaklık, yazılım, vb.

Kişisel tercihine kalmış, eğer ki classic tarzı hareketli Bezel'i seviyorsan Watch 6 classic alabilirsin ama bu tarzı sevmiyorsan ise Watch 7 ideal olacaktır.

İşlemci ve sensör farkı olsa da, sadece biraz daha gelişmiş sensöre geçildi bu sene, yazılım ile diğer tüm özellikler Watch 4 serisine kadar gelecek.

Bu arada aklında bulunsun Wear OS saatler pilleri 1 gün görüyor görmüyor sadece saate baksan 1 hafta anca pil sorun değilse dediğim gibi.

Ufak bir durumu düzeltmek istedim Watch 7'deki işlemci Watch 6 ya %100 fark atıyor neredeyse aynı demek haksızlık olur. Ayrıyeten Watch 7 en yeni Wear OS sürümü ile gelirken Watch 6 ve altı için henüz tarih belirlenmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı