F/P yağlandırmayan gainer önerisi

Bebrovich

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 179 boyunda 60 - 61 kiloyum kilo almam lazım spoRda yapıyoRum bana en zaRaRsız yaRaRlı şekilde kilo aldıRacak fiyat peRfoRmans biR gaineR önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 179 boyunda 60 - 61 kiloyum kilo almam lazım spoRda yapıyoRum bana en zaRaRsız yaRaRlı şekilde kilo aldıRacak fiyat peRfoRmans biR gaineR önerir misiniz?
Hocam R'ler neden büyük?

dostum aldigin kutlenin ne kadari yag ne kadari kas olacagi, yaptigindan antrenmandan gunluk aldigin proteine kadar degisir ama gainerla cok bir alakasi yok. gainer almadan once kalori hesabini ogrenmeni tavsiye ederim belki kafanda daha netlesir bazi seyler.

Hocam R'ler neden büyük?

hocam bütçe 650 ye kadar çıkıyor desek ne atardın

dostum aldigin kutlenin ne kadari yag ne kadari kas olacagi, yaptigindan antrenmandan gunluk aldigin proteine kadar degisir ama gainerla cok bir alakasi yok. gainer almadan once kalori hesabini ogrenmeni tavsiye ederim belki kafanda daha netlesir bazi seyler.
Kesin kullanıcam yesemde alamıyorum ama gainer aldıktan sonra daha çok abanıcam yemeğe sen genede tavsiyeni yap hocam ne alayım fiyat performans bütçe 650

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı