F@tih ağı özgür bir ağ mı yoksa kontrollü mü?

5 yıl önce tüm sınıfa internet bağlattırıyordum program aracılığıyla şu an durum nedir bilmiyorum okulu bitirdim.

Erişim sınırlı ağdır Fatih ağı VPN ile kullanabilirsin ve çoğu evin internetinden hızlıdır ben mezun olduğum okulda 100upload hız alıyordum.

hey gidi zamanlaarr. psiphon ile az mı kullandık 8 sene önce. arka sıralarda clash of clans oynardık, Minecraft oynardık devletin dağıttığı tabletle, hey gidi günler hey:Artık eskisi gibi açıkları yok hepsini kapatmışlardır.

Hocam proton vpn, cloudflare warp, riseup vpn deneyebilirsin. Engellemedilerse hala çalışması lazım.

Fatih ağı kontrollü bir ağdır.Log tutar ve Fortinet SSL DPI sistemi ile ağını korur.Web site erişim engelini DNS tabanlı olarak engeller.Erişim engellerinin bypass edilmesini önlemek için DPI sistemi kullanır.

Son düzenleme:
Okulumdaki f@tih ağına yaklaşık birkaç hafta önce yetkilendirme geldi, EBA ile giriş yapılmasını istiyor, giriş yapıldıktan sonra VPN'siz çoğu şeyi yapamıyorsun. Proton, windiscribe ve privado VPN'lerini denediğimi hatırlıyorum çalışmamıştı. Sadece betternet VPN ile çalıştı. Önceki yıl çoğu VPN'le çalışıyordu.
Şu an okulumdaki güncel şifre de:
"!1qaz2wsx3edc4rfv%56".

Proton VPN çalışıyordu ve IKEv2 protokolü nasılsa açıktı. Windscribe'de çalışıyordu ki o da bir yere kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…