F@tih ağı özgür bir ağ mı yoksa kontrollü mü?

Peki kontrollü ağ ise okuldan mı kontrol ediyorlar yoksa bir merkezde Mi bu korumayı yani Log'u VPN ile çözebilir miyiz?
Hocam teorik olarak çözebilirsin belkiii ama yasal mı değil mi bilmiyorum o yüzden bir direktif vermem doğru olmayabilir.

Vpn ile korumayı geçebiliyormuyuz ?

Ama duyduğuma göre çoğu VPN artık çalışmıyor F@tih ağında

Acaba upload aynı hız mi ?
Her vpn çalışmıyor. Çalışan ve hızlı vpn bulursan güzel güzel takılırsın. Korkmana da gerek yok lisede herkes vpn indirip takılıyor internetde :D.

Lisede sürekli VPN veya HTTP injector ile arkadaşlarla interneti sömürürdük. Gerçi bu dediğim 7 yıl filan önceydi. Şu an nasıl önlem almışlardır bilemem ancak bir şekilde engelsiz gezmenin yolu vardır.

Kral MEB tarafından kontrollü bir ağ ama bağlandın ve kullandın diye başın belaya girmez. O kadar önemseslerdi şifreler sızdırıldığında farklı önlemler alırlardı. Maksat akıllı tahtalar açılsın diye takılmış internettir.

Lisede sürekli VPN veya HTTP injector ile arkadaşlarla interneti sömürürdük. Gerçi bu dediğim 7 yıl filan önceydi. Şu an nasıl önlem almışlardır bilemem ancak bir şekilde engelsiz gezmenin yolu vardır.

Şimdi bizim okulda telefon getirmek yasakta ama çoğu getiriyor kimse bu İnternete bağlanmıyor yani dediğim gibi kontrollü olduğundan korkup hocalar onu yakalayacak diye korkuyorlar vallahi her sınıfta bir modem duvarda görüyorum galiba her sınıfa özel vardır modem akıllı tahta hariç kimse bağlanmıyor

Şimdi bizim okulda telefon getirmek yasakta ama çoğu getiriyor kimse bu İnternete bağlanmıyor yani dediğim gibi kontrollü olduğundan korkup hocalar onu yakalayacak diye korkuyorlar vallahi her sınıfta bir modem duvarda görüyorum galiba her sınıfa özel vardır modem akıllı tahta hariç kimse bağlanmıyor
Kanka insanlar kullanmayı bilmiyor o yüzden kullanamıyorlar. Direkt şifreyi girip kullanamıyorsun çünkü hiç bir yere girmiyor internetler ( gerçi artık yasakların kalktığını vs söylüyorlar tam emin değilim ). Ama ben yıllar önce eskiden özel vpn programlarına ayarlar yapılıp kullanıyorduk meb ayarları yasaklıyordu başka ayar yapılıyordu vs her türlü giriliyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı