Çözüldü F1 2018 gamepad bağlama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Merhabalar geçen gün F1 2018 indireyim oynarım dedim fakat elimde olan Snopy PS3 kolu ile oynayamıyorum. Kolu algılıyor fakat ayarlardan kolu seçemiyorum, ayarlayamıyorum sanki görmemiş gibi. Driver falan mı indirmem gerekiyor? Pek bir bilgim yok PS kolları ile alakalı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cihazınızın Xinput desteği yok. Xbox 360 Controller Emulator şu siteden For All Games olanını indirin. Ardından arşiv içindeki dosyayı açın. Tuş ayarlamalarını yapıp oyuna girin. Sorun çözülecektir.
Hocam merhaba, daha yeni bilgisayara ulaşabildim ve dediğiniz şeyi kurdum. Oyun ekleme ksımını yaptım, kol takılı pcden görebiliyorum fakat ayarlarını yapamadım.

Hocam hangi sürümü kurdunuz?
Hocam şu şekilde yaptım, bütün oyunlar olan en yeni sürümü kurdum. Oyun dosyalarının içine attım bir kanaldan izleyip. Oradan attım ve ayarladım, oyuna girince de kolu görüyor ve ayarlarını yapabiliyorum düzeltip kullanabiliyorum. Oldu sanırım ayarlarını yapıp kullanacağım fakat alt tab atarken veya normalde kullanırken oyun kasıyor. Uygulamadan önce böyle bir sorun yoktu. Bir de hocam bu f1 2020de de işe yarar değil mi?

Hocam şu şekilde yaptım, bütün oyunlar olan en yeni sürümü kurdum. Oyun dosyalarının içine attım bir kanaldan izleyip. Oradan attım ve ayarladım, oyuna girince de kolu görüyor ve ayarlarını yapabiliyorum düzeltip kullanabiliyorum. Oldu sanırım ayarlarını yapıp kullanacağım fakat alt tab atarken veya normalde kullanırken oyun kasıyor. Uygulamadan önce böyle bir sorun yoktu. Bir de hocam bu f1 2020de de işe yarar değil mi?
Yarar tabii ki. Eğer olmaz ise başka bir yöntemi var.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim. Oyun insin bakar size yazarım duruma göre. Bir de ben uygulamayı oyun dosyalarına atıp çalıştırıyorum fakat alt tab atarken vb. yavaşlama oluyor.
Dediğiniz sorunun çözümünü bilmiyorum maalesef :/ Oynarken problem olmuyorsa sıkıntı yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı