Çözüldü F1 2019 Logitech DFGT ile uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Herkese merhaba arkadaşlar biliyorsunuz F1 2019 yine indirime girdi ve bende bayağı senedir Logitech DFGT var, oyun direksiyonu destekliyor mu?
Ayar(180 200 °) yapılıp güzelce oynanabiliyorsa almayı düşünüyorum. Oyunu, şu ana kadar hep ETS 2, asseto Corsa, LFS tarzı oyunlar oynadım ama aklımda hep şu soru var DFGT Forza Horizon 4, F1 2019, Dirt 2.0 tarzı yeni oyunları destekliyor mu? Destekliyorsa ne kadar akıcı oluyor çünkü bazı oyunlar desteklediği halde pek zevk vermiyor akıcı oynanmıyor. Örneğin the Crew gibi eğer gerçekten güzel bir zevk verecekse F1 alacağım
F1 ilgim çok fazladır çok severim kendisini yardım ederseniz çok sevinirim. Deneyen varsa yorum yazarsa güzel olur...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
kusursuz bir şekilde çalışıyor zaten oyunu açınca sistem direk dfgt tanımlayıp ayarları yapıyor logitech üzerinden ince ayarları yaptı mı çok iyi oluyor tavsiye ederim f1 2019u dirt 2.0 ve forzayida indiriyorum onlar hakkında deneyimlerimide yazarım bu arada forza ve dirt xbox game passte mevcut
kusursuz bir şekilde çalışıyor zaten oyunu açınca sistem direk dfgt tanımlayıp ayarları yapıyor logitech üzerinden ince ayarları yaptı mı çok iyi oluyor tavsiye ederim f1 2019u dirt 2.0 ve forzayida indiriyorum onlar hakkında deneyimlerimide yazarım bu arada forza ve dirt xbox game passte mevcut

Çözüm
Kusursuz bir şekilde çalışıyor zaten oyunu açınca sistem direkt DFGT tanımlayıp ayarları yapıyor Logitech üzerinden ince ayarları yaptı mı çok iyi oluyor tavsiye ederim F1 2019U Dirt 2.0 ve forzayida indiriyorum onlar hakkında deneyimlerimide yazarım bu arada Forza ve Dirt Xbox Game Pass'te mevcut.

Teşekkür ederim bu güzel bilgilendirme için, mutlu oldum hemen alacağım sizede iyi eğlenceler Forza 4'de güzel çalışacağını düşünüyorum.

Teşekkür ederim bu güzel bilgilendirme için, mutlu oldum hemen alacağım sizede iyi eğlenceler Forza 4'de güzel çalışacağını düşünüyorum.

Biraz geçikmelide olsa Dirt 2.0 ve Forza'yı edindin ilk olarak Dirt 2.0 bahsedeyim oyun Dirt rallydeki gibi otomatik DFGT tanımıyor ve tuş atamalarını manuel girmemizi istiyor Force feedback olarak da Dirt rally gerisinde kalıyor malessef Force feedbacki ya oyunda düzgün ayarlayamışlar ya da DFGT algılamakta güçlük çekiyor Forza ise açıkçası hayal kırıklığı oldu oyunun kendisi F1, asseto, dirten sonra çok sığ geldi.

Biraz geçikmelide olsa Dirt 2.0 ve Forza'yı edindin ilk olarak Dirt 2.0 bahsedeyim oyun Dirt rallydeki gibi otomatik DFGT tanımıyor ve tuş atamalarını manuel girmemizi istiyor Force feedback olarak da Dirt rally gerisinde kalıyor malessef Force feedbacki ya oyunda düzgün ayarlayamışlar ya da DFGT algılamakta güçlük çekiyor Forza ise açıkçası hayal kırıklığı oldu oyunun kendisi F1, asseto, dirten sonra çok sığ geldi.

Hayırlı olsun, üzüldüm gerçekten Dirt rally zaten iyi değil diyorlar fiziğide kötüymüş WRC 8 daha iyi diyorlar DFGT ile olumlu yorumları var ama denemek lazım. Forza için ise tam olarak nasıl bir sorun oldu tam anlamadım neden kötü geldi biraz daha açıklarsanız mutlu olurum ama Forza'ya çok üzüldüm biraz daha detey verirseniz sevinirim, iyi eğlenceler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı