Darboğaz?Merhabalar,
Maalesef 1-2 hafta önce gelen 2-3 GB'lik güncellemeden sonra, 1920X1080 çözünürlükte her şey yüksekte akıcı bir şekilde oynadığım oyun bir anda deli gibi kasmaya başladı. 1600X900'de her şey düşük ayarda 16 FPS alabiliyorum. Sizce sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir? Bugün kasanın içini açıp saç kurutma makinesiyle temizledim, havalandırdım. C diskini bayağı boşalttım hala daha aynı sorun devam ediyor. Yardım edin, lütfen.
Bilgisayarımın Özellikler:
ASUS GTX1050 Ti Phoenix 4 GB GDDR5: Ekran kartı
i5 7500 3.40 GHz: İşlemci
ASUS Z270A-PRO: Anakart
Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4: RAM
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Merhabalar,
Maalesef 1-2 hafta önce gelen 2-3 GB'lik güncellemeden sonra, 1920X1080 çözünürlükte her şey yüksekte akıcı bir şekilde oynadığım oyun bir anda deli gibi kasmaya başladı. 1600X900'de her şey düşük ayarda 16 FPS alabiliyorum. Sizce sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir? Bugün kasanın içini açıp saç kurutma makinesiyle temizledim, havalandırdım. C diskini bayağı boşalttım hala daha aynı sorun devam ediyor. Yardım edin, lütfen.
Bilgisayarımın özellikler:
ASUS GTX1050 Ti Phoenix 4 GB GDDR5: Ekran kartı.
i5 7500 3.40 GHz: İşlemci.
ASUS Z270A-PRO: Anakart.
Darboğaz?
Merhabalar,
Bilgisayarımın özellikler:
ASUS GTX1050 Ti Phoenix 4 GB GDDR5: Ekran kartı.
i5 7500 3.40 GHz: İşlemci.
ASUS Z270A-PRO: Anakart.
Ekran kartım güncel, başka neleri güncelleştirmem gerekir ki?Tüm her şeyin driverini güncelle, sonra yine FPS değerini yaz buraya düzelmezse sıkıntı var.
Bahsettiğiniz "Process Monitor" nedir?Driver güncelleyin ayrıca Process Monitor raporu paylaşın.
Bahsettiğiniz "Process Monitor" nedir?
Ona pek dikkat etmedim, hızlı bir şekilde dönmüştü maalesef. O ne gibi bir sıkıntı yaratabilir ki? Hem ben temizlemeden önce de aynı sorun devam ediyordu. Ondan kaynaklanabileceğini düşünmüyorum.İnşallah fanlara tutarken fanları hızlı bir şekilde döndürmemişsindir. Önce dosya bütünlüğünü bir doğrula YouTube'den bak bir önceki Update ile şu an Update'nin version farklarına bak. Herkes sıkıntı yaşıyor mu?
Sanmıyorum.
Şekilde dönmüştü maalesef. O ne gibi bir sıkıntı yaratabilir ki? Hem ben temizlemeden önce de aynı sorun devam ediyordu. Ondan kaynaklanabileceğini düşünmüyorum.
Teşekkürler bir dahakine dikkat ederim.Yok onu ayrı olarak söyledim. Fanların zarar görebilir. Hızı azalır veya tamamen bozulur. Oyunda indirirken dosyalar bozuk gelmiş olabilir doğrulamanı öneririm. Bir dahakine dikkatli ol
"Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer" buyrun hallettim.Driver güncelleyin ayrıca Process Monitor raporu paylaşın.