F1 2020 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Zwan

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. 1 hafta önce F1 2020 oyunumda kasmalar başladı. Önce de herhangi bir sıkıntı yoktu. 2 gün önce açtığımda sorun yoktu ama oynadıktan sonra 1 saat sonra yine açtım ama kasma sorunu tekrar başladı. Bence sebep Steam dosyalarıyla ilgili çünkü 2 gün önce açtığımda FPS sayacı açıktı ama kasma olan zamanda orası açık değildi. Sistemde herhangi bir sıkıntı yok. Sıkıntıyı iki DX sürümündede yaşamaktayım.

Herkese selamlar. 1 hafta önce F1 2020 oyunumda kasmalar başladı. Önce de herhangi bir sıkıntı yoktu. 2 gün önce açtığımda sorun yoktu ama oynadıktan sonra 1 saat sonra yine açtım ama kasma sorunu tekrar başladı. Bence sebep Steam dosyalarıyla ilgili çünkü 2 gün önce açtığımda FPS sayacı açıktı ama kasma olan zamanda orası açık değildi. Sistemde herhangi bir sıkıntı yok. Sıkıntıyı iki DX sürümündede yaşamaktayım.
Kaspersky ile tarama yap önce, sonucu görelim.

Artı -1 Eksi
Sisteminizi yazmazsanız cevap vermemiz zor.

1628325370601.jpeg

Artı -3 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı