Arthur of Rivia Centipat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 208 28 Eylül 2020 #1 İki sorum var üçüne de evet hayır diye cevap verirseniz sevinirim: 1. Kariyer modu Split Screen oynanır mı? 2. 1V1 Split Screen oynanır mı?
İki sorum var üçüne de evet hayır diye cevap verirseniz sevinirim: 1. Kariyer modu Split Screen oynanır mı? 2. 1V1 Split Screen oynanır mı?
Çözüm K K kerb 28 Eylül 2020 Arthur of Rivia dedi: Yani 1v1 yoksa bile toplu yarış var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Yapay zeka ve bir arkadaşınız ile splitscreen oynayabiliyorsunuz.
Arthur of Rivia dedi: Yani 1v1 yoksa bile toplu yarış var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Yapay zeka ve bir arkadaşınız ile splitscreen oynayabiliyorsunuz.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.190 Makaleler 1 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 28 Eylül 2020 #2 Yanlış bilgi Arthur of Rivia dedi: İki sorum var üçüne de evet hayır diye cevap verirseniz sevinirim: 1. Kariyer modu Split Screen oynanır mı? 2. 1V1 Split Screen oynanır mı? Genişletmek için tıkla... 1. Hayır 2. Hayır. Steam özelliklerinden "Ortak/Bölünmüş Ekran" özelliği yok oyunda. Artı 0 Eksi
Arthur of Rivia dedi: İki sorum var üçüne de evet hayır diye cevap verirseniz sevinirim: 1. Kariyer modu Split Screen oynanır mı? 2. 1V1 Split Screen oynanır mı? Genişletmek için tıkla... 1. Hayır 2. Hayır. Steam özelliklerinden "Ortak/Bölünmüş Ekran" özelliği yok oyunda.
KS KS Arthur of Rivia Centipat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 208 28 Eylül 2020 #3 imnotagamer dedi: 1. Hayır 2. Hayır. Steam özelliklerinden "Ortak/Bölünmüş Ekran" özelliği yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
imnotagamer dedi: 1. Hayır 2. Hayır. Steam özelliklerinden "Ortak/Bölünmüş Ekran" özelliği yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #4 1V1 Split Screen oynanabilir sanırım. Fakat kariyer modu oynanmaz. Artı 0 Eksi
KS KS Arthur of Rivia Centipat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 208 28 Eylül 2020 #5 kerb dedi: 1V1 Split Screen oynanabilir sanırım. Fakat kariyer modu oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Bu video local Co-op toplu bir yarışı gösteriyor. Var herhalde. Artı 0 Eksi
kerb dedi: 1V1 Split Screen oynanabilir sanırım. Fakat kariyer modu oynanmaz. Genişletmek için tıkla... Bu video local Co-op toplu bir yarışı gösteriyor. Var herhalde.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #6 Oyunda splitscreen var onu biliyorum. Fakat 1v1 özelliğinden emin değilim. Yapay zeka kaldırılıyor mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Oyunda splitscreen var onu biliyorum. Fakat 1v1 özelliğinden emin değilim. Yapay zeka kaldırılıyor mu bilmiyorum.
KS KS Arthur of Rivia Centipat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 208 28 Eylül 2020 #7 kerb dedi: Oyunda splitscreen var onu biliyorum. Fakat 1v1 özelliğinden emin değilim. Yapay zeka kaldırılıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani 1v1 yoksa bile toplu yarış var mı? Artı 0 Eksi
kerb dedi: Oyunda splitscreen var onu biliyorum. Fakat 1v1 özelliğinden emin değilim. Yapay zeka kaldırılıyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Yani 1v1 yoksa bile toplu yarış var mı?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 28 Eylül 2020 #8 Arthur of Rivia dedi: Yani 1v1 yoksa bile toplu yarış var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Yapay zeka ve bir arkadaşınız ile splitscreen oynayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
Arthur of Rivia dedi: Yani 1v1 yoksa bile toplu yarış var mı? Genişletmek için tıkla... Evet var. Yapay zeka ve bir arkadaşınız ile splitscreen oynayabiliyorsunuz.
KS KS Arthur of Rivia Centipat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 208 28 Eylül 2020 #9 kerb dedi: Evet var. Yapay zeka ve bir arkadaşınız ile splitscreen oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
kerb dedi: Evet var. Yapay zeka ve bir arkadaşınız ile splitscreen oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.