F1 2020 Türkçe yama

Toprak4175

Picopat
Daha fazla  

Hepinize merhaba 🚀

F1 2020 her ne kadar eski bir oyun olsa da, ben yine de ona Türkçe yama yapmak istedim. Çünkü yıllar geçse de hâlâ oynayan ve oynamak isteyen çok kişi var. Bu paylaşımda kendi hazırladığım Türkçe yamayı sizlere sunuyorum.

⚠️ Öncelikle şunu belirteyim:​

• Bu yama makine çevirisi ile yapıldı (Google Translate/DeepL üzerinden).
  • Dolayısıyla çeviri kalitesi bazı yerlerde düşük olabilir, cümleler garip gelebilir.
  • Kullanıp kullanmamak tamamen size kalmış. Ben elimden geleni yaptım ✅

🔒 Güvenlik​

• Dosya kesinlikle virüs değildir.
  • İsteyenler VirusTotal üzerinden taratıp içiniz rahat edebilir.
  • Benim bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor.

🛠️ Nasıl yapıldı?​

• Orijinal language_eng.lng dosyasındaki sadece metin kısımları Türkçeye çevrildi.
  • Çeviri işlemi için Python script kullandım, ardından XML dosyasını tekrar oyuna uygun hale getirdim.

📥 İhtiyacınız olanlar:​

1. hex editor (nefs edit)
    👉 Buradan indirin
  2. ego language editor
    👉 Buradan indirin
  3. kurulum rehberi
    👉 Google Docs Rehberi

Bu rehberde adım adım ne yapmanız gerektiği anlatılıyor.

🏎️ Son söz​

Benim amacım, F1 2020 oynayanlara en azından bir Türkçe deneyim sunmak. Çevirinin kalitesi kusursuz değil ama oyunu anlamak açısından oldukça yardımcı olacaktır.

Umarım işinize yarar, keyifli oyunlar dilerim! 🎮🇹🇷

YAMA LİNKİ:https://drive.google.com/file/d/1iTqZgSanMHUg3qD5nYpAZ0sas225pXnX/view?usp=sharing

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış çeviriler ve karakter sorunu şimdilik göze batıyor ama insan umduğunu değil bulduğunu yermiş. 😁
Alışırız nasılsa, emeğinize sağlık.
Bir de o hex editor örneğinde nefs yerine HxD yazarsanız iyi olur. Başka kurmak isteyen olursa yamayı, linki benim gibi derlenmemiş hex editor sanıp derlemeye girişerek illallah etmesinler.

Yanlış çeviriler ve karakter sorunu şimdilik göze batıyor ama insan umduğunu değil bulduğunu yermiş. 😁
Alışırız nasılsa, emeğinize sağlık.
Bir de o hex editor örneğinde nefs yerine hxD yazarsanız iyi olur. Başka kurmak isteyen olursa yamayı, linki benim gibi derlenmemiş hex editor sanıp derlemeye girişerek illallah etmesinler.

Biliyorum hocam şu anlık böyle makine çevirisi olduğu için şu an kötü oldu ama şimdi daha iyi çeviri için hatalı bölümleri düzeleyeceğim sağ olun tekrardan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı