Merhaba. F12021 oynamak istiyorum ama anladığım kadarıyla klavyeden pek de iyi deneyim alınamıyormuş. Direksiyon setine verecek bütçem olmadığı için gamepad almak istiyorum. Logitech F310 nasıldır acaba galiba bu fiyata en iyi bu var?
İnternette bu F310'un hassasiyetleri ile ilgili bir şeye rastlayamadım. Bu konuda bilginiz var mıdır?Ben şahsen Xbox Gamepad öneririm, ama arada ciddi bir fiyat farkı var. Analog tuşlarının ve triggerların hassasiyeti çok çok önemli. Alırken bu iki hususa ekstra dikkat edin.
İnternette bu F310'un hassasiyetleri ile ilgili bir şeye rastlayamadım. Bu konuda bilginiz var mıdır?
İyi dediniz.Eki Görüntüle 1131086
Piyasada orijinal Xbox 360 kolu yok. Olanlar da yan sanayi dandik ürünler, hassasiyetleri de berbat. Logitech'ler hakkında bir bilgim yok maalesef ama baya olumlu yorumları var.Arkadaşlar buradaki hassasiyet nasıl? Eğer bu bana yeterliyse bunu almak istiyorum F1 için, şayet değilse F710'un hassasiyeti hakkında fikir belirtebilir misiniz?
Buradaki hassasiyet F310'un hassasiyeti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.