F1 2021 klavye ve gamepad performansı iyi mi?

Scaryo

Hectopat
Oyunu klavye ile oynayan var mı acaba? Xbox kolu da mevcut bende. 105 TL'ye inmiş fiyatı. Alsam pişman eder mi? Arkadaşlar klavye veya kol ile oynayan varsa yazarsa sevinirim. İlk kez F1 oyunu oynayacağım. Herhangi bir bilgim yok.

İlk başta karışık gelebilir. Klavyeyle hiç oynamadım ama oyun FIFA mantığı, her sene pişirip önüne konuyor. O yüzden 21'i alıp oynarsın. Konsolla daha çok zevk veriyordur.

Klavye ile oynamak başta zor, sonra alışıyorsunuz ama direksiyon gibi asla olmuyor. Özellikle virajlarda, bas çek bas çek yapmak gerekiyor dönerken, ama güzel bir direksiyon varsa hafif döndürerek virajı almak mümkün. Birde tur sürelerine bakacak olursak direksiyon ile süreler daha az.. İlk kez oynayacaksan "Breaking Point" diye bir Story modu var. Orada kolay modda başlayın. Ordan alışarak devam edebilirsiniz.

Klavye ile oynamak başta zor, sonra alışıyorsunuz ama direksiyon gibi asla olmuyor. Özellikle virajlarda, bas çek bas çek yapmak gerekiyor dönerken, ama güzel bir direksiyon varsa hafif döndürerek virajı almak mümkün. Bir de tur sürelerine bakacak olursak direksiyon ile süreler daha az. İlk kez oynayacaksan "breaking point" diye bir story modu var. Orada kolay modda başlayın. Oradan alışarak devam edebilirsiniz.

Teşekkür ederim peki sürekli çöküyor yazmışlar patch ile fixlendi mi bu durumlar?

Ben çökme ile karşılaşmadım 2 haftadır. Online kısmında çok kötü oyuncular var ama. 20 kişilik yarış 8-9 kişi bitiyor. Çarpışan araba ringine çeviriyorlar piyasayı.

Merhaba. Ben klavye ile oynuyorum. Alışana kadar sıkıntı oluyor ama alıştıktan sonra kolaylaşıyor. Monaco gibi dar ve virajlı pistlerde ve Silverstone, Suzuka gibi zigzaglı virajları olan pistlerde, yarış çizgisini tutturmak zor olabiliyor. Çizgiyi bir kere kaçırırsanız toplaması çok zor oluyor. Bir de frenleme şiddetini ayarlayamadığınız için bazı virajlarda asistanın gereksiz frenlemesi yüzünden süre kaybediyorsanız. Bu arada temmuz-ağustos civarı F1 2022 çıkabilir. İsterseniz onu da bekleyebilirsiniz. Tabi fiyatı yüksek olacaktır orası da ayrı bir konu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı