F1 2021 klavye ile oynamak için alınır mı?

Biraz geç dönüş sağlıyorum kusura bakmayın ama almadım
İyi yapmışsınız, ben gamepad ile bile bazı maplerde oynamayı beceremiyordum. Monaco'da aynı yeri geri sara sara 20. seferde geçiyordum. Klavye ile full asistleri açmadan oynanmaz bence, öyle de zevkli olacağını düşünmüyorum.

Şahsen direksiyon olmadan oynanabilecek bir oyun olduğunu düşünmüyorum. Gamepad ile gaz ve freni ayarlayabilsem bile dönüşleri yine ayarlayamadığım için oynayamamıştım. 2020'yi iyi oynamışsınız.
(Ben daha gerçekçi olması adına tüm ayarları kapatıp desteksiz şekilde oynamaya çalıştım.)

2020'de klavye ile zevk aldıysanız 2021'i de hayli hayli oynarsınız. Ama yine de önermem, direksiyon olmadan tam olarak zevk alabileceğinizi düşünmüyorum.

İyi yapmışsınız, ben gamepad ile bile bazı maplerde oynamayı beceremiyordum. Monaco'da aynı yeri geri sara sara 20. seferde geçiyordum. Klavye ile full asistleri açmadan oynanmaz bence, öyle de zevkli olacağını düşünmüyorum.
Evet haklısınız. Singapur ve Monaco gibi pistlerde hiç oynanmıyor. Ve üstüne lastik tüketimi de aşırı fazla. Eskisi kadar sarmıyor artık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı