F1 2024 alınır mı?

TylerrDurden

Hectopat
Yer
Lou's Bar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
tam bir makine
Merhaba arkadaşlar, şu anda F1 24 Steam'de %85 indirimle 10.50 dolara düşmüş durumda. Herkes alınır diyor, ilk F1 oyunum olacak. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, şu anda F1 24 Steam'de %85 indirimle 10.50 dolara düşmüş durumda. Herkes alınır diyor, ilk F1 oyunum olacak. Sizce alınır mı?

Arkadaşın varsa cok güzel oyun bir de hikayeli bir kariyer modu var oda çok iyi normal kariyer modu yapabilirsin her türlü zevk alacağınız bir oyun bir de MotoGP ilginiz varsa alınabilecek bir oyun.

Bir F1 2020 olmasa bile bence şuan alınabilecek bir fiyatta. Bende almayı planlıyorum. Direksiyon setiniz veya kontrolcünüz varsa kesinlikle alın sonuçta ilk F1 oyununuz.

Son düzenleme:
İlk oyununuz olacaksa başlarda biraz zorlanabilirsiniz. Yeni F1 oyunu şubat ayı gibi duyurulur, fiyatın bu kadar düşük olmasının sebebi bu.

İlk oyununuz olacaksa başlarda biraz zorlanabilirsiniz. Yeni F1 oyunu şubat ayı gibi duyurulur, fiyatın bu kadar düşük olmasının sebebi bu.

F1 2020 oynadım ve cok beğendim devamını arkadaşlarla oynamak istiyorum o yuzden alacağım teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı