sosisl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 İnidirmde F1 24 satın aldım %80 indirime ama Türkçe dil desteği yok Türkçe yama bulamadım bulan varsa atabilir mi? Eğer bulamazsanız nasıl kendim yama yapabileceğimi anlatan bir video ya da öneri varsa bende yama yapmayı denerim.
İnidirmde F1 24 satın aldım %80 indirime ama Türkçe dil desteği yok Türkçe yama bulamadım bulan varsa atabilir mi? Eğer bulamazsanız nasıl kendim yama yapabileceğimi anlatan bir video ya da öneri varsa bende yama yapmayı denerim.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.394 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 Hangi platform? Artı 0 Eksi
KS KS sosisl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 Yerayay dedi: Hangi platform? Genişletmek için tıkla... Steam. Artı 0 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.394 Makaleler 11 Çözümler 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 @sosisl yama bulamadım. yama yapmakta zor iştir, tek başına yapamazsın. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS sosisl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #5 Yerayay dedi: @sosisl yama bulamadım. Yama yapmakta zor iştir, tek başına yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Steam Community :: Sosis Ve Salam :: Review for F1® 24 Türkçe yama koysanıza anasınısiktiklerim onun dışında güzel bottas realdede süremiyor zaten gercekçi olmuş steamcommunity.com Bazen dile getirmek lazım Son düzenleme: 30 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: @sosisl yama bulamadım. Yama yapmakta zor iştir, tek başına yapamazsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun. Steam Community :: Sosis Ve Salam :: Review for F1® 24 Türkçe yama koysanıza anasınısiktiklerim onun dışında güzel bottas realdede süremiyor zaten gercekçi olmuş steamcommunity.com Bazen dile getirmek lazım