F1 22 İçin Gamepad Önerisi

Sadece F1 oynamak için 2K para verip DualSense 5 mi almalı cidden mi PS özel oyunları dışında hiçbir artısı yok PS kollarının ha güzel duruyor o ayrı mesele.
Dual Sense 2K değil, sıfır Xbox bütçesi yetmiyor. Konu sahibi F1 22 için demiş PS özel veya Xbox oyunları mı oynayacak bunu nereden bilebiliriz? Dual Sense 5 ile Steam, Ubisoft vs. direkt tak çalıştır destek sunmakta zaten.

Dual Sense 2K değil, sıfır Xbox bütçesi yetmiyor. Konu sahibi F1 22 için demiş PS özel veya Xbox oyunları mı oynayacak bunu nereden bilebiliriz? Dual Sense 5 ile Steam, Ubisoft vs. direkt tak çalıştır destek sunmakta zaten.
Ya aradaki fark çok büyük değil zaten eğer Xbox C. daha iyiyse 200 tl daha biriktiririm. İlk gamepadim olduğu için birkaç ay bekleyip o kadar para vermeye biraz çekiniyorum.

DualSense 2K değil, sıfır Xbox bütçesi yetmiyor. Konu sahibi F1 22 için demiş PS özel veya Xbox oyunları mı oynayacak bunu nereden bilebiliriz? DualSense 5 ile Steam, Ubisoft vs. direkt tak çalıştır destek sunmakta zaten.

Bende aynı şeyi diyorum adam ne oynayacağını belirtmiş hiçbirinde özel oyun var mı okuyabiliyosanız görebilirsiniz PS kollarının özel oyunlar dışında artısı yok diyorum ayrıyeten Xbox koluda tak çalıştır ve Steam'le vesaire uyumlu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı