slenderblue
Hectopat
Yani haklısınız. Peki Logitech F310-F710 nasıl sizce bilginiz var mı?
Ben görünüşlerini sevmiyorum sizin içinize sindiyse alabilirsiniz sorun çıkarmaz.
Yani haklısınız. Peki Logitech F310-F710 nasıl sizce bilginiz var mı?
Görünüş pek önemsemiyorum. Deadzone'u yoksa hassassa işimi görür. F310'la F710'un arasındaki en büyük fark titreşim ve kablo mudur?Ben görünüşlerini sevmiyorum sizin içinize sindiyse alabilirsiniz sorun çıkarmaz.
Dual Sense 2K değil, sıfır Xbox bütçesi yetmiyor. Konu sahibi F1 22 için demiş PS özel veya Xbox oyunları mı oynayacak bunu nereden bilebiliriz? Dual Sense 5 ile Steam, Ubisoft vs. direkt tak çalıştır destek sunmakta zaten.Sadece F1 oynamak için 2K para verip DualSense 5 mi almalı cidden mi PS özel oyunları dışında hiçbir artısı yok PS kollarının ha güzel duruyor o ayrı mesele.
Ya aradaki fark çok büyük değil zaten eğer Xbox C. daha iyiyse 200 tl daha biriktiririm. İlk gamepadim olduğu için birkaç ay bekleyip o kadar para vermeye biraz çekiniyorum.Dual Sense 2K değil, sıfır Xbox bütçesi yetmiyor. Konu sahibi F1 22 için demiş PS özel veya Xbox oyunları mı oynayacak bunu nereden bilebiliriz? Dual Sense 5 ile Steam, Ubisoft vs. direkt tak çalıştır destek sunmakta zaten.
DualSense 2K değil, sıfır Xbox bütçesi yetmiyor. Konu sahibi F1 22 için demiş PS özel veya Xbox oyunları mı oynayacak bunu nereden bilebiliriz? DualSense 5 ile Steam, Ubisoft vs. direkt tak çalıştır destek sunmakta zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.