F1 22 klavye ile mi oynamalı yoksa kol ile mi?

Randro

Femtopat
Katılım
14 Ağustos 2023
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar F1 çok bilmiyorum, geçenlerde denedim oyunu araba dönmüyor gibi A ve D tuşunu basılı tutmaktan kıracak gibi oluyorum. Silmiştim oyunu tekrar indiriyorum, Controller var ama ben yıllardır araba oyunlarını hep klavye ile oynuyorum, ona alışığım. Yani Forza serisi, Assetto Corsa, NFS serisi falan hepsini klavye ile oynadım. Sizce ne yapmalıyım?
 
F1 22 kol ile oynarken ben de zorlandım 23'te çok daha iyi mesela kol ile oynamak ama 22 de klavye ile alışınca rahat ediyorsun az çok klavye ile oynamayı dene.
 
F1 ve türevleri yarış oyunları için minimum F310 kontrollerine sahip olman gerekiyor şahsen, nedeni ise gaz ve fren hassasiyetlerini ayarlayabilmen(trigger tuşlarına ne kadar basarsan o kadar gaz veya fren yapman gibi) çok önemli. Ben F1 2012'den beri oyunları kontroller ile oynadım ve klavye ile kesinlikle tam keyfini alamazsın, asistlerle oynayabilirsin ama kontroller ile en azından gaz ve fren hassasiyetlerini kendin ayarlayıp, ona göre yarışman daha zevkli olur diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı