Sugyex Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 F1 22 oynuyorum fakat yarışlar genelde 5 tur oluyor, sarı bayrak yok ve araç hasarları kapalı. Bunları nereden nasıl aktifleştirebilirim?
F1 22 oynuyorum fakat yarışlar genelde 5 tur oluyor, sarı bayrak yok ve araç hasarları kapalı. Bunları nereden nasıl aktifleştirebilirim?
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 Sugyex dedi: F1 22 oynuyorum fakat yarışlar genelde 5 tur oluyor, sarı bayrak yok ve araç hasarları kapalı. Bunları nereden nasıl aktifleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Kariyer oynuyorsan kariyer ayarlarından düz yarış yapıyorsan girmeden önce hafta ayarlarından. Artı 0 Eksi
Sugyex dedi: F1 22 oynuyorum fakat yarışlar genelde 5 tur oluyor, sarı bayrak yok ve araç hasarları kapalı. Bunları nereden nasıl aktifleştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Kariyer oynuyorsan kariyer ayarlarından düz yarış yapıyorsan girmeden önce hafta ayarlarından.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.028 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 Yarışa başlamadan önce assist kısmından ayarlanabiliyor. Artı 0 Eksi
KS KS Sugyex Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #4 ayberkmv1 dedi: Kariyer oynuyorsan kariyer ayarlarından düz yarış yapıyorsan girmeden önce hafta ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Evet kariyer oynuyorum fakat hafta ayarları derken anlamadım. The Real Ferid dedi: Yarışa başlamadan önce assist kısmından ayarlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hangi seçenek? Artı 0 Eksi
ayberkmv1 dedi: Kariyer oynuyorsan kariyer ayarlarından düz yarış yapıyorsan girmeden önce hafta ayarlarından. Genişletmek için tıkla... Evet kariyer oynuyorum fakat hafta ayarları derken anlamadım. The Real Ferid dedi: Yarışa başlamadan önce assist kısmından ayarlanabiliyor. Genişletmek için tıkla... Hangi seçenek?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.028 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #5 Sugyex dedi: Evet kariyer oynuyorum fakat hafta ayarları derken anlamadım. Hangi seçenek? Genişletmek için tıkla... Assist yazan kısım. Artı 0 Eksi
Sugyex dedi: Evet kariyer oynuyorum fakat hafta ayarları derken anlamadım. Hangi seçenek? Genişletmek için tıkla... Assist yazan kısım.
KS KS Sugyex Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #6 The Real Ferid dedi: Assist yazan kısım. Genişletmek için tıkla... Orada hangisi? Artı 0 Eksi
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.028 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #7 Sugyex dedi: Orada hangisi? Genişletmek için tıkla... Q1, Q2, Q3, Qualifying ve Race ekranı olan kısımdaydı 2020’de. Kendiniz de bakın işte. Artı 0 Eksi
Sugyex dedi: Orada hangisi? Genişletmek için tıkla... Q1, Q2, Q3, Qualifying ve Race ekranı olan kısımdaydı 2020’de. Kendiniz de bakın işte.
KS KS Sugyex Decapat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 279 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #8 The Real Ferid dedi: Q1, Q2, Q3, Qualifying ve Race ekranı olan kısımdaydı 2020’de. Kendiniz de bakın işte. Genişletmek için tıkla... Biraz kabaca söylediniz ama olsun bakacağım. Artı 0 Eksi
The Real Ferid dedi: Q1, Q2, Q3, Qualifying ve Race ekranı olan kısımdaydı 2020’de. Kendiniz de bakın işte. Genişletmek için tıkla... Biraz kabaca söylediniz ama olsun bakacağım.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.028 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #9 Sugyex dedi: Biraz kabaca söylediniz ama olsun bakacağım. Genişletmek için tıkla... Çünkü sadece 2020 oynadım ve onun da öyle olacağını düşündüm. Assist veya game settings kısmı kolayca bulunuyor zaten. Artı 0 Eksi
Sugyex dedi: Biraz kabaca söylediniz ama olsun bakacağım. Genişletmek için tıkla... Çünkü sadece 2020 oynadım ve onun da öyle olacağını düşündüm. Assist veya game settings kısmı kolayca bulunuyor zaten.
ayberkmv1 Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2025 #10 Kral F1 inik olsa girip video çeker atardımda inik değil kariyerine gir sonra ayarlara gir orada zaten seçenekler var hafta ayarları, kariyer ayarı AI düzeyi veya arabalara gelen güncellemeler için falan filan. Artı 0 Eksi
Kral F1 inik olsa girip video çeker atardımda inik değil kariyerine gir sonra ayarlara gir orada zaten seçenekler var hafta ayarları, kariyer ayarı AI düzeyi veya arabalara gelen güncellemeler için falan filan.