F1 25 vs Arc Raiders mi?

charmelia

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu anda Steam üzerinde 10 dolar bakiyem var. Üstüne belirli bir miktar ekleyip F1 25 veya Arc Raiders almak istiyorum. Arc Raiders alırsam 30, F1 25 alırsam şu anda 43$ ekleme yapmam gerekiyor. F1 oyunlarını seviyorum ayrıca gamepadim de var. Normalde direkt F1 25 alacaktım ama kararsız kaldım. Fikir alabilir miyim?

Merhaba, şu anda Steam üzerinde 10 dolar bakiyem var. Üstüne belirli bir miktar ekleyip F1 25 veya Arc Raiders almak istiyorum. Arc Raiders alırsam 30, F1 25 alırsam şu anda 43$ ekleme yapmam gerekiyor. F1 oyunlarını seviyorum ayrıca gamepadim de var. Normalde direkt F1 25 alacaktım ama kararsız kaldım. Fikir alabilir miyim?
F1 oyunları genelde hep aynı olduğu için bilemedim. Sizde 24 varsa 25 almaya değmez, ARC Raiders alın.

Hocam F1 oynaması sürdürülebilir bir oyun değil. EA Play ile oynamış biri olarak söylüyorum, Arc raiders daha uzun götürecek bir oyun.

Hocam kariyer modu vs var, community race yapıyorlar onlar var bilmiyorum götürür gibi. Arc Raider'si de oynamaya arkadaşım yok. Solo sarar mı bilmiyorum hiç

Hocam kariyer modu vs var, community race yapıyorlar onlar var bilmiyorum götürür gibi. Arc Raider'si de oynamaya arkadaşım yok. Solo sarar mı bilmiyorum hiç
Bu tür oyunlar yalnız olarak daha iyi olabiliyor. Daha önce Escape From Tarkov’u arkadaşımla ve DayZ’yi arkadaş grubuyla oynadığımdan bu tarz oyunların nasıl işlediğine hakimim denilebilir. Yalnız olunca daha rahat ilerleniyor. DayZ arkadaş grubuyla yine daha iyi olabiliyor ama Tarkov farklı.

Bu tür oyunlar yalnız olarak daha iyi olabiliyor. Daha önce Escape from Tarkov'u arkadaşımla ve DayZ'yi arkadaş grubuyla oynadığımdan bu tarz oyunların nasıl işlediğine hakimim denilebilir. Yalnız olunca daha rahat ilerleniyor.

Hocam çok kararsız kaldım ya. Birini alırsam diğerini daha sonra alma ihtimalim de yok gibi. Elime geçen para kısıtlı ve bir daha geçeceğini düşünmüyorum. Nasıl karar vereceğimi kendim de bilemedim şu an 😅

Hocam çok kararsız kaldım ya. Birini alırsam diğerini daha sonra alma ihtimalim de yok gibi. Elime geçen para kısıtlı ve bir daha geçeceğini düşünmüyorum. Nasıl karar vereceğimi kendim de bilemedim şu an 😅
Bence ARC Raiders alın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı