sheanous
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5500, MSI 2x Ventus RTX 4060, Corsair Vengeance 16 GB x 2 (3200 MHz, CL16), Gigabyte B550 Gaming X V2, Crucial P3 Plus 1 TB
F1 seviyorum ama oynamaya daha yeni başladım, DualSense ile oynuyorum. Yas marina circuit oynarken norris ile P1 icin kapisiyordum. Hairpin virajinda son surfat gider daha sonra o keskin donuse 100 metre kala frenlere abanir, viraji bayagi iceriden alarak hemen ondeki rakibin onune gecerdim. Yaris bitmesine 3 tur kala norris ile P1 kapisirken dalginliktan 100 degil 65-60 metre kala frene basmisim ve bir anda heyecandan arabayi kontrol edemeyip bariyerleri tosladim. Araba zarar gormemisti, geriye gidip devam edebilirdim ama ben arabayi toparlayana kadar leclerc ile russell da beni gecince oflayip oyunu kapattim. Viraja girerken eger zamaninda fren basamazsam bunu toplamanin bir yolu var mi yoksa artik kaderime kabullenip bariyerlerev opucuk attiktan sonra devam mi etmeliyim? Taktigi olanlar varsa ve paylasirlarsa sevinirim.
Oyun F1 25, verstappen ile oynuyorum (agresif surmeden edemiyorum ve Max bunun icin mukemmel
).
Oyun F1 25, verstappen ile oynuyorum (agresif surmeden edemiyorum ve Max bunun icin mukemmel
Son düzenleyen: Moderatör: