F1 için direksiyon önerisi

Bütçe
300
Gamepad'de bir sorun olduğunu düşünmüyorum ama gamepad'le oynamak zor sanırım. Gaz verme fren yapma vesaire çok iyi çok beğendim ama döndürme çok zor, çok hızlı dönüyor. Diğerlerinde öyle mi bilemem çünkü benim kullandığım ilk gamepad.
Oyun içi hassasiyet ayarları ile sorun düzelebilir belki. Benim merak ettiğim ürünü nereden bulup temin ettiniz. ben haftalardır takip ediyorum ne zaman baksam stoklarda olmuyor :)

300 TL arkadaşların dediği gibi hiç zevk vermez ama 1000TL gibi bir bütçe ile Rampage V900S var bende. 900 derece evet ama çok kronik sorunlu tam hissiyat vermiyor ama zevk alıyor musun derseniz alıyorum. Gerçek direksiyon kadar dönüyor çünkü. F1 900 derece olmadığı için zevk vereceğini umuyorum doğru ayarlar sonrasında tabii ki. Bu arada ayarlar manuel yapılıyor programı vs yok maalesef o yüzden böyle kronikler oluyor.
300 TL arkadaşların dediği gibi hiç zevk vermez ama 1000TL gibi bir bütçe ile Rampage V900S var bende. 900 derece evet ama çok kronik sorunlu tam hissiyat vermiyor ama zevk alıyor musun derseniz alıyorum. Gerçek direksiyon kadar dönüyor çünkü. F1 900 derece olmadığı için zevk vereceğini umuyorum doğru ayarlar sonrasında tabii ki. Bu arada ayarlar manuel yapılıyor programı vs yok maalesef o yüzden böyle kronikler oluyor.

Not: Bütçenin 300 olduğunu gördüm fakat profesyonel direksiyonlar 3000'den başladığı için cazip gelir diye yazdım yargılamayınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı