İlk 3-5 tur agresifte yakıt çalıştırabilirsin, sonra normale aldın mı yavaş yavaş eşitliyor yakıt durumunu kaldı ki 1 2 tur en düşükte yakıt yaktırırsın en kötü ihtimalle. Oyunda göstermese de pilotlar yeni takıma geçince bir alışma süreçleri oluyor, oyunun gösterdiği bir durum da var: mühendisi ile arasındaki uyum. Bu uyum geliştikçe pilotun sürüşü de etkileniyor bundan. Onun dışında özgüven durumları var, pilotlar sektör geliştirdiğinde, sıra aldığında, defans yaptığında özgüvenleri gelişiyor. Pratik sezonlarında araç uyumu var onu yapman gerekiyor veya otomatik de bırakabilirsin burada bir kez daha mühendislerin önemi ortaya çıkıyor, mühendislerin geri bildirim özelliği önemli. Sen aklındaki soruları sorarsan ona göre cevaplarım burada böyle tek tek yaza yaza bitmez. En önemlisi de hemen geri dönüt bekleme yaptığın hamlelerden. Zamana bırak çünkü yaptığın geliştirmeler zaten minimal geliştirmeler ve bunlar toplana toplana büyük bir hale geliyor (gerçi Ferrarisin geliştirmeye çok da ihtiyacın yok da). Ve pistten piste değişir ABD pistlerinde düzlük çoktur, Red Bull oralarda rekabetçi yarışır çünkü azami hızı yüksektir. Bu şekilde performansın pist pist de değişir. Ben genelde kötü takımları yönetiyorum yönettiğim en iyi takım Mercedes idi ve şampiyon olduğum sene bile 10 yarışı Versteppen kazandı, ilk 6 yarışı ben gelişene kadar aldılar zaten. Kalan 4 yarış da arada düzlük hızlarından falan faydalandılar vs. Böyle düşün yani.