WolreaG
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Arkadaşlar, detaylı video izledim. Aracı güzel geliştirmeye koydum. Tesisi geliştirdim. Maça girdim. 3 tane hazırlık güzel geçti. 2., 3. ve 1. oldum. Ferrari'yim. Maça geldik kontrol ediyorum güzelce, ilk hamuru 25. turda sonra bir de 40'da yeniledim ki son 5 tur basayım. 2-3. oluyorum falan ama sıkıntı benzin. Yarış tam bitti, 57 tur tamamlandı benzin o 57 tur bitti. Yarışı 2. tamamladın dedikten 10 saniye sonra bitti ve yarıştan çekildin dedi. Ben de düştüm 10-11'e. Aslında gerçekten iyiydim oturtmuştum taktiği hem de 2. pilotu da iyi getirmiştim ama o da 13. bitirdi. İyi gene hiç oynamadım bu oyunu, yönetmek falan ilk kez yapıyorum ama turlar bitti benzin 2 küsur litre duruyor ve ben yarıştan çekildim. Neyse olur, alışacağım.
Nasıl gelişebilirim? Aşağıdaki videoyu izledim adamın dediklerini yaptım 1. saate kadar yani yarışa girene kadar. Bakın her şey güzel, anlatamam, ilk oynayan birisine göre iyi olduğuma eminim ama yarışı 2. bitirip sonuçta 10. olmam kötü oldu.
Nasıl gelişebilirim? Aşağıdaki videoyu izledim adamın dediklerini yaptım 1. saate kadar yani yarışa girene kadar. Bakın her şey güzel, anlatamam, ilk oynayan birisine göre iyi olduğuma eminim ama yarışı 2. bitirip sonuçta 10. olmam kötü oldu.
Son düzenleyen: Moderatör: