F1 TV Pro vs TOD TV

Edward_141

Femtopat
Daha fazla  
Malumunuz sezon başlıyor yakında. Ben de daha öncesinde takip ediyordum ama izlemiyordum bu sezon izlemeye karar verdim. Tek sorum var. Sizce F1TV Pro mu almalıyım yoksa TOD TV mi almalıyım?

F1 TV Pro'da istediğin gibi sürücülerin kaskının içindeki kameralardan vs. de izleyebiliyorsun. Türkçe spiker takıntın yoksa (ki Serhan Acar olmadığından gerisi boş) F1 TV daha mantıklı.

Sağ ol hocam cevabın için. Bildiğim kadarıyla şu an Jason Tahincioğlu'da anlatıyor. Ondan pek memnun değil sanırım insanlar. Dediğim gibi izlemedim ama önüme çıkan kesitlerde vs. Serhan Acar kesinlikle çok iyi anlatıyor. Galiba F1 TV alacağım. Tod'dan çok şikayet eden var çünkü.

Sağ ol hocam cevabın için. Bildiğim kadarıyla şu an Jason Tahincioğlu'da anlatıyor. Ondan pek memnun değil sanırım insanlar. Dediğim gibi izlemedim ama önüme çıkan kesitlerde vs. Serhan Acar kesinlikle çok iyi anlatıyor. Galiba F1 TV alacağım. Tod'dan çok şikayet eden var çünkü.
TOD'un kendisinde çok sıkıntı yok hocam aslında da ben spikeri beğenmiyorum işte sadece. Yoksa benim evimde de uydulu beIN var. Yani TOD ile aynı yayının uydulu hali sadece, internet vs. uğraşmamak için en iyisi böyle uydulu oluyor.

Birde sizin için en önemli etken burada bütçe olmalı açıkçası, F1 TV Pro aylık 350 TL'ye geliyor neredeyse, TOD ise sadece 49 TL. Ona göre de bir değerlendirme yapmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı