F1 ve ETS 2 için direksiyon seti önerisi

Zaten pxn olunca ekstra bir şey eklenmiyor Rampage ürünlerinin orijinali (marka basılıp geçilmemiş hali) diyebiliriz Türkiye pazarında. Zaten elinde o bütçesi olan birisi G29'dan aşağı bakması mantıksız.
Rampage ile alakalari kesileli çok oldu. Rica ediyorum PXN VD4'ün incelemelerine bir göz at.

Hocam Allah aşkına neden aynı paraya daha kaliteli ürün varken almıyoruz?

Hocam siz ikinci el bir ürün önerdiniz ben de arkadaşa sıfır G29 almasını önerdim.

Ben ikinci el olayına pek sıcak bakmıyorum G29 da çöp değil ki bildiğiniz sağlam direksiyon adam sıfır bir direksiyon alsın keyfine baksın.

Neden ikinci elle ugraşsınki.

Hocam siz ikinci el bir ürün önerdiniz ben de arkadaşa sıfır G29 almasını önerdim.

Ben ikinci el olayına pek sıcak bakmıyorum G29 da çöp değil ki bildiğiniz sağlam direksiyon adam sıfır bir direksiyon alsın keyfine baksın.

Neden 2.elle ugraşsınki.
G29'a para verilmesinin bir mantığı yok çünkü hocam artık.

Rampage ile alakalari kesileli çok oldu. Rica ediyorum pxn VD4'ün incelemelerine bir göz at.

Allah aşkına kaç kere gerçekte pxn imzalı direksiyonu uzunu süre kullandınız? Alın bakalım 2-3 ay sonra ne oluyor? İnceleme videosu diyorsunuz güldürüyorsunuz. Adam 1 saat kullanıyor videosunu çekiyor markadan para alıyor bitti gitti :D

Pxn vd4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da v10 pro'nun 2 pedallı versiyonu olan v10 ultra
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Allah aşkına kaç kere gerçekte pxn imzalı direksiyonu uzunu süre kullandınız? Alın bakalım 2-3 ay sonra ne oluyor?

Aldım zaten. 3 ay sonra buraya yazarım. Moza'ya para vermeyen insanlar pxn kullanıyor deli gibi.

Tamam peki o bütçede ne alsın hocam.
PXN V10 Pro.

Allah aşkına kaç kere gerçekte pxn imzalı direksiyonu uzunu süre kullandınız? Alın bakalım 2-3 ay sonra ne oluyor? İnceleme videosu diyorsunuz güldürüyorsunuz. Adam 1 saat kullanıyor videosunu çekiyor markadan para alıyor bitti gitti :D
Moza kullananlar para almıyor mu? Ona bakılırsa herif yapar reklamını alır Fanatec'ini rahatına bakar.

Aldım zaten. 3 ay sonra buraya yazarım. Moza'ya para vermeyen insanlar pxn kullanıyor deli gibi.

Pxn V10 Pro.

Merakla bekliyorum arızaları yazmanı:) bir bildiğim var ki G29 alıyorum ve öneriyorum. Hiç G29 kullanmayan ve inceleme videolarının kölesi olmuş arkadaşlar var belli ki aramızda ( ya da ilk defa direksiyon almışlar :D)

Merakla bekliyorum arızaları yazmanı:) bir bildiğim var ki G29 alıyorum ve öneriyorum. Hiç G29 kullanmayan ve inceleme videolarının kölesi olmuş arkadaşlar var belli ki aramızda ( ya da ilk defa direksiyon almışlar :D)

G29'dan geçiyorum PXN'e :D. Devam edebilir G29 alanlar direksiyonumda boşluk var, sallanıyor gibi konular açmaya.
Daha bugün açıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı