M MemoMiran Femtopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, F11 tuşuna basıyorum. Normalde tam ekran yapması gerekirken parlaklığı kısıyor, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar, F11 tuşuna basıyorum. Normalde tam ekran yapması gerekirken parlaklığı kısıyor, ne yapmalıyım?
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #2 MemoMiran dedi: Arkadaşlar, F11 tuşuna basıyorum. Normalde tam ekran yapması gerekirken parlaklığı kısıyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Alt+Enter ile tam ekran yapmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
MemoMiran dedi: Arkadaşlar, F11 tuşuna basıyorum. Normalde tam ekran yapması gerekirken parlaklığı kısıyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Alt+Enter ile tam ekran yapmayı deneyebilirsiniz.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Mart 2021 #3 MemoMiran dedi: Arkadaşlar, F11 tuşuna basıyorum. Normalde tam ekran yapması gerekirken parlaklığı kısıyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Klavye tuşlarına atanan şeyleri düzelt. Mesela Windows 10'da klavyeye atadığın tuşları düzeltebilirsin. Artı 0 Eksi
MemoMiran dedi: Arkadaşlar, F11 tuşuna basıyorum. Normalde tam ekran yapması gerekirken parlaklığı kısıyor, ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Klavye tuşlarına atanan şeyleri düzelt. Mesela Windows 10'da klavyeye atadığın tuşları düzeltebilirsin.
KS KS M MemoMiran Femtopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 RSK06 dedi: Alt+enter ile tam ekran yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır onu da denedim olmadı. ddr1 dedi: Klavye tuşlarına atanan şeyleri düzelt. Mesela Windows 10'da klavyeye atadığın tuşları düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani ne yapmalıyım tam anlamadım. Son düzenleme: 5 Mart 2021 Artı 0 Eksi
RSK06 dedi: Alt+enter ile tam ekran yapmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır onu da denedim olmadı. ddr1 dedi: Klavye tuşlarına atanan şeyleri düzelt. Mesela Windows 10'da klavyeye atadığın tuşları düzeltebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yani ne yapmalıyım tam anlamadım.
ddr1 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 880 Çözümler 3 Yer İstanbul 5 Mart 2021 #5 MemoMiran dedi: Hayır onu da denedim olmadı yani napıcam tam anlamadım Genişletmek için tıkla... İmla kurallarına dikkat etmezsen banlanırsın. Düzeltmezsen moderatörler 10-15 dakika içinde banlıyor. Her neyse; benim dediğim şey farklıymış. Pardon. Artı 0 Eksi
MemoMiran dedi: Hayır onu da denedim olmadı yani napıcam tam anlamadım Genişletmek için tıkla... İmla kurallarına dikkat etmezsen banlanırsın. Düzeltmezsen moderatörler 10-15 dakika içinde banlıyor. Her neyse; benim dediğim şey farklıymış. Pardon.