Laptop F11 tuşu ile açılıyor

KFCM

Picopat
Daha fazla  
Evet başlıkta ki gibi 6-7 haftadır kullanılmayan laptop sanki arabaya yapılan takviye gibi Windows kilit ekranı gelene kadar F11 basılı tutuyorum. O anda çekersem güç gidiyor ondan sonra gücünü alıyor bir türlü çıkamadım şu işin içinden. Yaklaşık yarım saat sonra Acer Power button açılıyor ve otomatik olarak kapanıyor çözemedim vallahi. Markası Acer.

1629355912447.png

Kasaya gömülü klavye, sıvı teması olduysa sıkıntı çıkması normal.

Ta 200-250 gün önce ona da hemen müdahala eettim kardeşim saoolsn tuşların kapaklarını yedi maşallah bende harici klavye aldım.
Sorun çözüldü gibi. Klavyedeki hasardan dolayı tuş takılı kalıyor. Çözüm klavye değişimi.
600 TL vermem daha iyi laptop 2 milyar.

2000 TL'ye Swift seviyesinde cihaz bulursanız bana da haber verin.
15 ay öncesinde istersen ss atabilirim 2700 TL ? fatura falan atmamı ister misin ?
15 ay öncesinde istersen SS atabilirim 2700 TL? Fatura falan atmamı ister misin?

Tuşlar tek tek de değişmiyor takılı kalsa yarım saat sonra değil 10-15 saniye sonra kapanır ben basılı tutunca öyle zaten açılışta fptm uyarısı falan verdi güncelleştirmelerin çoğunu sildim hasar yok klavyede kardeşim kapakları söktüğü için basmıyor hiçbiri.

15 ay öncesinde istersen ss atabilirim 2700 TL ? fatura falan atmamı ister misin ?

Tuşlar tek tek de değişmiyor takılı kalsa yarım saat sonra değil 10-15 saniye sonra kapanır ben basılı tutunca öyle zaten açılışta fptm uyarısı falan verdi güncelleştirmelerin çoğunu sildim hasar yok klavyede kardeşim kapakları söktüğü için basmıyor hiçbiri.
2000 ile 2700 arasında fark var. 15 ay geçmiş bir de üstüne. Şu an Swift seviyesinde cihazlar minimum 4000 seviyesinden başlıyor. Elinizdeki cihazın kıymetini bilin bence çok hafife alıyorsunuz. O fiyata naylon plastiğinden bilgisayar almak isterseniz alın tabii o sizin tercihiniz.

2000 ile 2700 arasında fark var. 15 ay geçmiş bir de üstüne. Şu an Swift seviyesinde cihazlar minimum 4000 seviyesinden başlıyor. Elinizdeki cihazın kıymetini bilin bence çok hafife alıyorsunuz. O fiyata naylon plastiğinden bilgisayar almak isterseniz alın tabii o sizin tercihiniz.

14 ay oluyor neredeyse.

Haklısınız aslına bakılırsa şu an 4000-5000 falan ama ne bileyim bir klavye 600 laptop 2700 ilginç geldi MacBook almamışım Allah'tan yaptırmaya çalışacaağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı