K Kadirea Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 3 Çözümler 1 24 Temmuz 2019 #1 UEFI seklinde Windows 10 kurulumu yapamıyorum. Legacy seklinde Boot'u neyden yapmasi gerektiğini secebiliyorum ama UEFI'da bunu secemiyorum. Flash diski Technopat rehberini izleyerek hazırladım. F12 ile Boot Manager kısmına girdigimde ise resimde belirttiğim flash takili olmasina ragmen bos bir ekran beni karsiliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2019
UEFI seklinde Windows 10 kurulumu yapamıyorum. Legacy seklinde Boot'u neyden yapmasi gerektiğini secebiliyorum ama UEFI'da bunu secemiyorum. Flash diski Technopat rehberini izleyerek hazırladım. F12 ile Boot Manager kısmına girdigimde ise resimde belirttiğim flash takili olmasina ragmen bos bir ekran beni karsiliyor.
Çözüm K K Kadirea 25 Temmuz 2019 Konuyu kapatabilirsiniz...Ah benim eşşek kafam...Sorun Rufus ayarlarını yaptıktan sonra ISO'yu seçtiğimde rufusun ayarları sıfırlamasıymış. Çok üzgünüm sizleri de yordum, şuan UEFI biçimde Windows'umu kuruyorum.
Konuyu kapatabilirsiniz...Ah benim eşşek kafam...Sorun Rufus ayarlarını yaptıktan sonra ISO'yu seçtiğimde rufusun ayarları sıfırlamasıymış. Çok üzgünüm sizleri de yordum, şuan UEFI biçimde Windows'umu kuruyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 24 Temmuz 2019 #2 Secure Boot'u da devreye sokup denediniz mi? Legacy kurulumu da aynı USB ile mi yaptınız? Cihazın modeli nedir? USB 2.0 portunu denediniz mi? Artı 0 Eksi
Secure Boot'u da devreye sokup denediniz mi? Legacy kurulumu da aynı USB ile mi yaptınız? Cihazın modeli nedir? USB 2.0 portunu denediniz mi?
Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 24 Temmuz 2019 #3 Usb türünü FAT32 olarak ayarlar isen sorun kesin çözülür. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
KS KS K Kadirea Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 3 Çözümler 1 25 Temmuz 2019 #4 Recep Baltaş dedi: Secure Boot'u da devreye sokup denediniz mi? Legacy kurulumu da aynı USB ile mi yaptınız? Cihazın modeli nedir? USB 2.0 portunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet secure botu devreye sokup denedim. Evet legacy kurulumu aynı USB ile yaptım. Aspire a315-53g i5-7200 mx130 modeli. USB 2.0 portunu denemedim deneyip döneceğim. Kadir.R dedi: Usb türünü fat32 olarak ayarlar isen sorun kesin çözülür. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Secure Boot'u da devreye sokup denediniz mi? Legacy kurulumu da aynı USB ile mi yaptınız? Cihazın modeli nedir? USB 2.0 portunu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet secure botu devreye sokup denedim. Evet legacy kurulumu aynı USB ile yaptım. Aspire a315-53g i5-7200 mx130 modeli. USB 2.0 portunu denemedim deneyip döneceğim. Kadir.R dedi: Usb türünü fat32 olarak ayarlar isen sorun kesin çözülür. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim teşekkür ederim.
Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 25 Temmuz 2019 #5 Kadirea dedi: Evet secure botu devreye sokup denedim. Evet legacy kurulumu aynı usb ile yaptım. Aspire a315-53g i5-7200 mx130 modeli Usb 2.0 portunu denemedim deneyip döneceğim Deneyeceğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam flash bellek dosya sistemini fat32 yap kesin görünür. Aynı sorun bende de olmuştu fat 32 yaptım direk BIOS'ta gözüktü. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
Kadirea dedi: Evet secure botu devreye sokup denedim. Evet legacy kurulumu aynı usb ile yaptım. Aspire a315-53g i5-7200 mx130 modeli Usb 2.0 portunu denemedim deneyip döneceğim Deneyeceğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Hocam flash bellek dosya sistemini fat32 yap kesin görünür. Aynı sorun bende de olmuştu fat 32 yaptım direk BIOS'ta gözüktü.
KS KS K Kadirea Decapat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 3 Çözümler 1 25 Temmuz 2019 #6 Konuyu kapatabilirsiniz...Ah benim eşşek kafam...Sorun Rufus ayarlarını yaptıktan sonra ISO'yu seçtiğimde rufusun ayarları sıfırlamasıymış. Çok üzgünüm sizleri de yordum, şuan UEFI biçimde Windows'umu kuruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi Çözüm
Konuyu kapatabilirsiniz...Ah benim eşşek kafam...Sorun Rufus ayarlarını yaptıktan sonra ISO'yu seçtiğimde rufusun ayarları sıfırlamasıymış. Çok üzgünüm sizleri de yordum, şuan UEFI biçimde Windows'umu kuruyorum.