F2 ile BIOS ekranına giriş sorunu

Tgcgns91

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba,
SSD'ye geçiş yaptım ve ardından Windows 10'u temiz bir şekilde yükledim. Windows kurulumu için BIOS'ta ilk seçeneği flash bellek olarak seçmiştim. Windows 10 kurulduktan sonra yine yeniden başlatırken F2 ile boota girip ilk seçeneği SSD olarak yapmak istediğimde Boot menüsüne atmıyor. Açılışta press F12 Boot diyor onunda denedim o da BIOS ekranını açmıyor sürekli bassam da direkt Windows 10 ekranı çıkıyor. Yardimcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
SSD'ye geçiş yaptım ve ardından Windows 10'u temiz bir şekilde yükledim. Windows kurulumu için BIOS'ta ilk seçeneği flash bellek olarak seçmiştim. Windows 10 kurulduktan sonra yine yeniden başlatırken F2 ile boota girip ilk seçeneği SSD olarak yapmak istediğimde Boot menüsüne atmıyor. Açılışta press F12 Boot diyor onunda denedim o da BIOS ekranını açmıyor sürekli bassam da direkt Windows 10 ekranı çıkıyor. Yardimcı olursanız sevinirim.

Flash belleği çıkardığın zaman otomatik geçiyor zaten.

Flash belleği çıkarttığınızda direkt olarak 2. seçeneği boot ederek bilgisayarı açmıyor mu?
Açıyorsa pcyi bu şekilde açıp şu videoda gösterildiği gibi biosa girebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı