F2 tuşu çalışmayan laptopta BIOS'a girme

Miazbey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben laptopun BIOS pilini değiştirdim. Biliyorsunuz saat tarih ayarlamak gerekiyor. Ama klavyedeki F2 tuşu bozuk olduğundan yapamiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben laptopun BIOS pilini değiştirdim. Biliyorsunuz saat tarih ayarlamak gerekiyor. Ama klavyedeki F2 tuşu bozuk olduğundan yapamiyorum.

Bilgisayarların birden fazla BIOS menüsüne erişme tuşu olduğunu biliyorum (yanlış biliyor olabilirm) çünkü benim bilgisayarımın BIOS menüsüne del veya F2 tuşuyla giriyor eğer bunlar yoksa ufak bir iğne deliğine biz iğne sokarak girmiştik araştırmanızı öneririm.

Şimdi gördüm F2 bozukmuş. Windows üzerinden ayarladığınız taktirde BIOS'a yansır. Windows üzerinden ayarlayın (varsa) yoksa başka çare bakalım.

Son düzenleme:
Şimdi gördüm F2 bozukmuş. Windows üzerinden ayarladığınız taktirde BIOS'a yansır. Windows üzerinden ayarlayın (varsa) yoksa başka çare bakalım.

Hocam Windows üzerinden ayarlama nedir?

Hocam Windows üzerinden ayarlama nedir?
Doğrudan Windows üzerinden ayarlayın saat tarih olarak eğer sisteminiz uefi ise shift tuşunu basılı tutarak yeniden başlat butonuna tıklayın oradan sorun gider diyerek UEFI yazılımı diye hatırlıyorum öyle bir seçenek vardı onu seçerseniz BIOS'a bu şekildede erişebilirsiniz.

Yeniden başlat yok

Bendeki S tuşu da öyle.

Tam ortasındaki beyaz kısma basın olacak mı bakalım. Olmazsa harici klavye kullanabilirsiniz varsa.

Bendeki S tuşu da öyle. [
ATTACH type="full"]1329617[/ATTACH]
Tam ortasındaki beyaz kısma basın olacak mı bakalım. Olmazsa harici klavye kullanabilirsiniz varsa.

Denedim bozuk evdeki harici klavyede çalışmıyor bilgisayar açık değilken.
Ben çıkarmıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…