yhclarks Centipat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #1 ASUS F2A55-M LK2 model anakartım var format atmaya çalıştım ama olmuyor. İnternette gerekli dokümanlar yok nasıl yapacağım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2022
ASUS F2A55-M LK2 model anakartım var format atmaya çalıştım ama olmuyor. İnternette gerekli dokümanlar yok nasıl yapacağım bilmiyorum.
ElonMuskk Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #2 yhclarks dedi: ASUS F2A55-M LK2 model anakartım var format atmaya çalıştım ama olmuyor. İnternette gerekli dokümanlar yok nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemin nedir? İlk olarak bir format USB'si hazırla. Artı 0 Eksi
yhclarks dedi: ASUS F2A55-M LK2 model anakartım var format atmaya çalıştım ama olmuyor. İnternette gerekli dokümanlar yok nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemin nedir? İlk olarak bir format USB'si hazırla.
KS KS yhclarks Centipat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2022 #3 ElonMuskk dedi: İşletim sistemin nedir? İlk olarak bir format USB'si hazırla. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullaniyordum çöktü pc acilmiyor aslinda aciliyor ama tekrar kapaniyor hicbir sekilde windows logosu gelmiyor bende bunun için ben telefondan format USB si hazırladım ve pc ye ubuntu kurmak istiyorum Artı 0 Eksi
ElonMuskk dedi: İşletim sistemin nedir? İlk olarak bir format USB'si hazırla. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullaniyordum çöktü pc acilmiyor aslinda aciliyor ama tekrar kapaniyor hicbir sekilde windows logosu gelmiyor bende bunun için ben telefondan format USB si hazırladım ve pc ye ubuntu kurmak istiyorum