Sisteme format atılmıyor ve sıfırlanmıyor

Wolvi88

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle bilgisayarımda yeniden başlama sorunları vardı. Bu nedenle format atmak istedim fakat tam atacakken bilgisayarım yeniden başlatıldı. Daha sonra sıfırlamaya çalıştım fakat yine benzeri bir şey oldu ve mavi ekran verdi. Malwarebytes indirdim fakat açmaya çalıştığımda hiçbir şekilde açamadım. LoL ve Apex'e girerken hatalar aldım. Yani kısaca PC'ye format atamıyorum, virüs taraması yapamıyorum, sıfırlama yapamıyorum, oyuna girerken hata alıyorum. Aynı zamanda bilgisayar yeniden başlatılınca yeni yaptığım değişiklikler olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs girmiş olabilir mi acaba?

Hocam şu an elinde Windows yüklü olan USB yokmuş bir yerden USB'ye Windows yükle sonra kuruluma başlamadan önce CMD ile diski sıfırla.

Evet olabilir ama hiçbir şey bulamadım.

Şu an ne yapacağım onu da bilmiyorum format atamıyorum sıfırlayamıyorum virus taraması yapamıyorum ve Windows yeniden başlayınca hep eski zamandaki bir halde açılıyor. Çok garip bir durum.

Virüs girmiş olabilir mi acaba?

Hocam şu an elinde Windows yüklü olan USB yokmuş bir yerden USB'ye Windows yükle sonra kuruluma başlamadan önce CMD ile diski sıfırla.

CMD ile disk sıfırlarken de aynı şekilde mavi ekran ya da yeniden başlat yemiştim hangisi oldu hatırlamıyorum. Disk sıfırlamayı da birçok kez denedim olmadı maalesef.

Herhangi bir bilgisayarcı bunu çözebilir mi pek sanmıyorum, ne yapacağım şu an bilemiyorum. 1 haftaya okullar da tatil olacak o zamana kadar çözsem iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı