F310 muadili var mı?

Daha fazla  
Technopat'ta baktığım bütün gamepad önerisi adı altındaki konularda F310 önerilmiş. Ama bazı üyeler kronik sıkıntılarının olduğundan da bahsetmiş. Bu ürünün piyasada muadili yok mu? Fanboyluk yapmadan, objektif cevaplar verirseniz sevinirim.

Technopat'ta baktığım bütün gamepad önerisi adı altındaki konularda F310 önerilmiş. Ama bazı üyeler kronik sıkıntılarının olduğundan da bahsetmiş. Bu ürünün piyasada muadili yok mu? Fanboyluk yapmadan, objektif cevaplar verirseniz sevinirim.

Kronik falan sıkıntısı yok hocam F310 fiyat performansın top seviyesidir sağlamdır. Ben yere vura vura oynuyorum ona rağmen kırılmıyor bozulmuyor. En son kırdığım F310'umu kablosundan tutup sallaya sallaya kırdım öyle bile zor kırıldı. Zaten bir muadilide yok.

Zaten ekonomik kırsanızda yenisini alıyorsunuz :D

Sorunlu ürün.
Tetikleri bir süreden sonra az basmaya başlıyor ve sert, ergonomik olarak gerçekten berbat çok büyük ve ağrı yapıyor, analogları çok sert çok fazla merkezleme yapıyor, hassas kontrol yapamıyorsunuz FPS oyunları için çok kötü.
Belki muadili yoktur ancak kendisi iyi bir kontrolcü değil.

Bende 2 tane var. İlk aldığım kolun sol trigger tuşu arızalanınca diğerini servis yolladı bir süre sonra o da aynı arızayı verdi. Sonra da garanti bitince bir işime yaramadı gidip Xbox kolu aldım. (Tuş fiziksel olarak takılı kalmıyordu ama kendi kendine basıyordu.)

Sorunlu ürün.
Tetikleri bir süreden sonra az basmaya başlıyor, ergonomik olarak gerçekten berbat çok büyük ve ağrı yapıyor.
Belki muadili yoktur ancak kendisi iyi bir kontrolcü değil.

En çok da böyle yorumları anlamıyorum. Yahu 700 liralık kontrolcü 3-4 k değil ki onlar ile kıyaslayasın? F310la aynı fiyata çöp çakma kollar var anca tuşları basma hissiyatı falan filan bunları umursuyorsna ver kardeşim 3K Xbox gamepad al. O fiyata en iyisi bu.

En çok da böyle yorumları anlamıyorum. Yahu 700 liralık kontrolcü 3-4 k değil ki onlar ile kıyaslayasın? F310la aynı fiyata çöp çakma kollar var anca tuşları basma hissiyatı falan filan bunları umursuyorsna ver kardeşim 3K Xbox gamepad al. O fiyata en iyisi bu.

2. el Xbox 8. nesil kontrolcü alınabilir, drifting sorunu varsa tamir edersin bin basar F310 ve F710 kontrolcüsüne.
Ben fiyatını hak ediyor etmiyor kısmında değilim, iyi bir kontrolcü değil onu söylüyorum F710 kullanmıştım zamanında 400 TL'ye almıştım hatta.

2. el Xbox 8. nesil kontrolcü alınabilir, drifting sorunu varsa tamir edersin bin basar F310 ve F710 kontrolcüsüne.
Ben fiyatını hak ediyor etmiyor kısmında değilim, iyi bir kontrolcü değil onu söylüyorum F710 kullanmıştım zamanında 400 TL'ye almıştım hatta.

Ne beklediğine bağlı o fiyata gayet iyi bir kontrolcü. İkinci el Drift L'i vartlı curtlu arızalı şeyle uğraşmaktansa ya da çakma kollar ile oyunu oynayabilmek için saçma salak uygulamalar indirmektense ben F310u tercih ederim. Ha biraz para koyarım diyorsan bu Çin işi GameSir Nova Elite falan da iyi.

Hatta bu GameSir Nova Elite'ler 800 liralara kadar düşmüş bence bir bakın derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı