F310 vs Pusat Pro vs GXT 545

Bütçe
250-300

nylo94

Hectopat

Üç gamepadin de incelemelerine baktım. Genel olarak F310 önerilmiş ancak kablolu olduğu için kararsız kaldım F710 ise bütçemi aşıyor. Verebileceğim en yüksek fiyat 300TL olduğu için bu ürünlere yöneldim. Monster'ın incelemeleri de fena değildi ancak USB bağlantı sorunu tuşların basmaması gibi birkaç sorun yaşayan arkadaş gördüğüm için bir tık daha uzaklaştım. Sorunların kronik olup olmadığını bilmiyorum aksi takdirde zaten teknoloji de biraz şans işi kime ne çıkacağı belli olmuyor. GXT 545'in ise İngilizce incelemesini bulamadım Türkçe de bir tane vardı fazla kullanan da görmedim ancak aralarında beni en çok çeken bu oldu. Bu gamepadleri kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Oynayacağım oyunlar genellikle DMC, Nioh, Dark Souls, Sekiro gibi oyunlar biraz da 2K, FIFA. FPS oynamayı kesinlikle düşünmüyorum. Bunlar dışında 300TL bandına başka gamepad önerilerine de açığım.

Üç gamepadin de incelemelerine baktım. Genel olarak F310 önerilmiş ancak kablolu olduğu için kararsız kaldım F710 ise bütçemi aşıyor. Verebileceğim en yüksek fiyat 300TL olduğu için bu ürünlere yöneldim. Monster'ın incelemeleri de fena değildi ancak USB bağlantı sorunu tuşların basmaması gibi birkaç sorun yaşayan arkadaş gördüğüm için bir tık daha uzaklaştım. Sorunların kronik olup olmadığını bilmiyorum aksi takdirde zaten teknoloji de biraz şans işi kime ne çıkacağı belli olmuyor. GXT 545'in ise İngilizce incelemesini bulamadım Türkçe de bir tane vardı fazla kullanan da görmedim ancak aralarında beni en çok çeken bu oldu. Bu gamepadleri kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Oynayacağım oyunlar genellikle DMC, Nioh, Dark Souls, Sekiro gibi oyunlar biraz da 2K, FIFA. FPS oynamayı kesinlikle düşünmüyorum. Bunlar dışında 300TL bandına başka gamepad önerilerine de açığım.

Kesinlikle F310 alırdım.

F310 hissiyat olarak nasıl? Diğerlerine göre bir tık eski duruyor ama internetteki yorumlarda da genelde iyi bahsediliyor. Bir de uzun süreli oyunlarda terleme, eli ağırıtma vb. sorunlar çıkartır mı? Hafta sonları 8-10 saate kadar oyun başına oturduğum oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz terleme olayı hepsinde olur. F310 genel olarak güzel bir kol. Titreşim özelliği yok. Monster Pusat Pro kolun eski versiyonu iyi. Bluetooth olanı deneme şansım olmadı. Trust GTX 540 da bu aralar tutuluyor. Kablolu olanın incelemesi burada vardı. Kablosuz için ise fikrim yok.

İtopya'da sürekli GXT 590 Bosi indirime giriyor ve 300 TL altında oluyor.
Eğer bekleyebilirseniz onu bekleyip alın derim. Kendim 1.5 yıldır kullanıyorum ve hala bir kusuru ile karşılaşmadım.

F310-710 günümüzde bence alınmaması gereken gamepadler, sebebi bariz şekilde eski olmaları. Tabii tercih meselesi.

Pusat Pro'da ise sürekli analog tuşlarının şikayetini gördüm.

İtopya'da sürekli GXT 590 bosi indirime giriyor ve 300 TL altında oluyor.
Eğer bekleyebilirseniz onu bekleyip alın derim. Kendim 1.5 yıldır kullanıyorum ve hala bir kusuru ile karşılaşmadım.

F310-710 günümüzde bence alınmaması gereken gamepadler, sebebi bariz şekilde eski olmaları. Tabii tercih meselesi.

Pusat Pro'da ise sürekli analog tuşlarının şikayetini gördüm.

Aslında bekleyebilirim çokda acelem yok. 2-3 hafta içinde indirime girmezse Logitech'lerden birini alırım büyük ihtimalle. Bir de GameSir T4 Pro var ancak AliExpress'e ne kadar güevenebilirim bilmiyorum. Tabi tahmini geliş tarihine de 15 Ekim diyorlar 317.59TRY 63% OFF|GameSir T4 Pro Bluetooth oyun denetleyicisi 2.4GHz kablosuz Gamepad için geçerlidir Nintendo anahtarı Apple Arcade ve MFi oyunları|Gamepads| - AliExpress

Son düzenleyen: Moderatör:
@nylo94
Aliexpress dünyanın en güvenilir E-Ticaret sitelerinden birisidir. Sizin bakmanız gereken asıl şey satıcı ve satıcının puanlamasıdır.
Satıcı resmi GameSir, o yüzden güvenilir. Ürün de gayet güzel, vergisi maks. 30 TL falan olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı