nylo94
Hectopat
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G F310 4 Tuşlu D-Pad ile Kablolu Gamepad | Lacivert fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazanan

Üç gamepadin de incelemelerine baktım. Genel olarak F310 önerilmiş ancak kablolu olduğu için kararsız kaldım F710 ise bütçemi aşıyor. Verebileceğim en yüksek fiyat 300TL olduğu için bu ürünlere yöneldim. Monster'ın incelemeleri de fena değildi ancak USB bağlantı sorunu tuşların basmaması gibi birkaç sorun yaşayan arkadaş gördüğüm için bir tık daha uzaklaştım. Sorunların kronik olup olmadığını bilmiyorum aksi takdirde zaten teknoloji de biraz şans işi kime ne çıkacağı belli olmuyor. GXT 545'in ise İngilizce incelemesini bulamadım Türkçe de bir tane vardı fazla kullanan da görmedim ancak aralarında beni en çok çeken bu oldu. Bu gamepadleri kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Oynayacağım oyunlar genellikle DMC, Nioh, Dark Souls, Sekiro gibi oyunlar biraz da 2K, FIFA. FPS oynamayı kesinlikle düşünmüyorum. Bunlar dışında 300TL bandına başka gamepad önerilerine de açığım.