@658936 ben ellemeden bu touchpad çalışacak mı yani?
Adamakıllı hiçbir driver, özellikle Onun driveri yüklü değil çalışmaması ondan yüksek ihtimal.
Rica ederim, her zaman
@658936 ben ellemeden bu touchpad çalışacak mı yani?
merhaba hocam daha sonra nasıl çözdünüz aynı sorunu ben de yaşıyorummerhaba arkadaşlar ben 13th nesil msi katana 17 aldım fakat vmd yi yükledim fakat hala diskler görünmüyor yardımcı olur musunuz
hocam merhabalar. bugün yeni bilgisayarım elime ulaştı asus rog strix g615lr. ultra 7 255hx işlemciye sahip. ben de aynı sorundan muzdaribim ve nerenden bulabileceğimi bilmiyorum rstyi. aynı şekilde ssd diski gözükmüyor win11 kurarken. rica etsem yardım eder misinizEvet Hocam, Klasör içini flasha ful kopyalayınız, yükleme kısmında zaten bu flashı seçince direk gözükececektir Depolama birimi. 1 hafta önce Lenovo Gaming 3 modelde SSD problemi yaşayan arkadaşımda çözdüm.
Hocam elinize kolunuza sağlık. Sabahtan beri yerli yabancı bakmadığım forum kalmadı. Sayenizde w11 i kurabildim.Becerememeniz normal çünkü Intel sayfasından ZIP olanı kaldırıldı saçma bir şekilde. Zaten yanılmıyorsam flasha atacaksınız ZIP şart, o yüzden açtınız konuyu.
Güvenilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.