F710 indirimde alınır mı?

Flakel

Kilopat
Arkadaşlar daha önceden DualShock vs DualSense konusu açmıştım fakat PC için herkes Xbox kolu tavsiye etmişti. 700 liraya alacakken Xbox 9. nesil kolu. Mediamarkta F710'un indirime girdiğini gördüm. 330 TL'ye düşmüş. Alınır mı Xbox kolu yerine? Biri 330 biri 700 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar daha önceden DualShock vs DualSense konusu açmıştım fakat PC için herkes Xbox kolu tavsiye etmişti. 700 liraya alacakken Xbox 9. nesil kolu. Mediamarkta F710'un indirime girdiğini gördüm. 330 TL'ye düşmüş. Alınır mı Xbox kolu yerine? Biri 330 biri 700 TL.

Bende PS 4 kolu ile onun arasında kaldım. PS 5 kolu da düşünüyorum.

Alabilirsin. 4 yıldır var hiçbir şey olmadı. (aşınma dışında xd)

f710 almaya karar verdim. Hayırlısı bakalım.
Arkadaşlar, f710 almıştım fakat sürekli sinyal kesiliyordu o yüzden geri iade ettim alacakların bilgisine.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı