F8'e basınca direkt kuruluma geçmesi normal mi?

FatabeyTheBest

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi günler. Yeni bir bilgisayar topladım. BIOS'tan XMP'yi açtıktan sonra yeniden başlattım. F8E sürekli basınca karşıma Boot managet gelmeden direk anakartımın logosunun altında Windows noktaları dönmeye başladı bu normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
First Boot device olarak Windows'un olduğu bellek seçilidir muhtemelen. Format attıktan sonra belleği çıkartırsan bir problem olmaz. Veya first Boot device olarak içinde işletim sistemi olan diski seçersin.

Çok kafana takma ya, zaten Windows kurulumunu yapmamışsın, her şekilde yapacaktın :D.
UEFI kurulum seçmek için kafama takmıştım da. Zaten anakartın markası ekrana gelince UEFI oluyormuş. Technopatın youtube videosunda bahsediliyor.

UEFI kurulum seçmek için kafama takmıştım da. Zaten anakartın markası ekrana gelince UEFI oluyormuş. Technopatın youtube videosunda bahsediliyor.
Aynen öyle. Zaten anakartlarda default olarak UEFI boot oluyor, sorun yok, konu kilit? :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı