Diğer Faber Castell 2010 0.7 Versitil Kalem Gri 148TL

Almayı çok istiyorum ve bütçem yetiyor ama almaya çok korkuyorum. Geçen yıl yani 9. sınıfta 2 defa 50 TL'lik ( 4 yıl öncenin 50 TL'si) kalem çaldılar ilk haftadan. Toplam 20 küsur kalem 20 küsur silgi ve sayamadığım çok şeyimi çaldılar. Meslek lisesindeyim.
Kalemlik mi kullanıyorsunuz hocam? Silgi - kalem - uc üçlüsünu cebimde taşıyordum ben hep. Kalem kutusunda sınav kopyam vardı kalemimle kopyamı da çalmışlardı.

Kalemlik mi kullanıyorsunuz hocam? Silgi - kalem - UC üçlüsünu cebimde taşıyordum ben hep. Kalem kutusunda sınav kopyam vardı kalemimle kopyamı da çalmışlardı.

Benim ortaokul ortamım fena değildi hırsızlık bu kadar olmazdı.
Kalem kutusu kullanıyorum ve tıka basa kocaman kutu dolu.

Almayı çok istiyorum ve bütçem yetiyor ama almaya çok korkuyorum. Geçen yıl yani 9. sınıfta 2 defa 50 TL'lik ( 4 yıl öncenin 50 TL'si) kalem çaldılar ilk haftadan. Toplam 20 küsur kalem 20 küsur silgi ve sayamadığım çok şeyimi çaldılar. Meslek lisesindeyim.
Hocam okula az kalem götürün, küçük bir kalemlik götürün onu da cebinize atın. Meslek lisesi zor cidden ben anadolu lisesinde okumuştum ama okula bıçak, içki, sigara, nargile, elektronik sigara ne buldularsa getiriyordu millet.

Bundan almayin sakin. Konudaki mi bilmiyorum indirimli diye aldim, Minecraft maden yarigi gibi cizgisi var.

20230920_131528.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı