Herkese merhaba, konunun sahibi olarak uzun bir süre sonra etkileşim olunca tekrar yazma gereği duydum. İlk olarak, ben grip 2011 aldım, 2 kez garatiye gitti, uç kısmı içine girip uç çıknasını engelliyordu, evde daha çözdüm. Sonra grip Edition Silver glam aldım. Ne yazık ki çalındı. Sonra hediye 2011 classic blue geldi ( 2022 modelinden ). Hemen sonra blue rengini aldım. Classic bluenin içi kırılınca 2011'e 2010'un içini taktım, bu şekilde kullanıyorum, ama pişmanım çünkü aileme yalvarmıştım almak için ve o kadar da iyi bir kalem değil kötü amaçla şöylemiyorum. Hem fiyat hem de yalvarmamdan dolayı. Bir ara Rotring'i çok önerdiler diye geçen Tikky aldım yalama oldu birinin tutma kısmı gitti biri beyazdı şimdi iyice nur topu oldu falan. Rotring 500 olursa da 600 almayı da düşünüyorum. Ama biraz bıktım, hem pahalı ve bozuluyor sıkıntı çıkarıyorlar. Muhtemelen haziran gibi bir Rotring 500 ya da 600 almış olurum, Faber Castell'e çok yaklaşmak da istemiyorum Rotring'e de çünkü alıyorsun 1 ay sonra kalemin orası burası sallanıyor sonra da insanın canı sıkılıyor para vermişsin çünkü kötü marka değil bazen lamy marka kalemlere bakıyorum özellikle Safari versatil modeli çok hoşuma gidiyor ama pahalı, daha alıp kurtulmak istiyorum, iyi geceler size de görüşmek üzere. [ Bu yazıda hiçbir markayı övme ya da kötü göstermedim , tamamen benim fikrimdir ]