Fabrika ayarlarına döndükten sonra authenticator kodları gitti

Kennzy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 1-2 saat önce telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm fakat authenticator uygulamasında ki kodları unuttum - 8 basamaklıları da - böylelikle Discord hesabım gitti. Başka hiçbir yerde giriş yapılı değil. Herhangi bir şekilde telefonu fabrika ayarlarına döndürmedenki haline erişim sağlayabilir miyim veya authenticator kodlarına? O Discord hesabı benim için çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçmiş olsun, sanırm authentitcator hesabı bir Google hesabına bağlıydı (yanlış hatırlamıyorsam) o hesap üzerinden tekrar giriş yaparsanız gelebilir, onun dışında çok zor.

Gmail erişebiliyor musun?

Authenticator uygulamalarında genellikle bir hesap üyelik ile kod ekleyebiliyorsunuz onlarla giriş yaparak girebilirsiniz hesaba.​

Geçmiş olsun, sanırm authentitcator hesabı bir Google hesabına bağlıydı (yanlış hatırlamıyorsam) o hesap üzerinden tekrar giriş yaparsanız gelebilir, onun dışında çok zor.
Maalesef, Gmail'e giriş yapması yetmiyor. Discord'a tekrar girip oradan 2FAC'i kapatıp tekrar açması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…